Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η συνεστίαση της δημοτικής παράταξης Ώρα Πατρών στην Περιβόλα

Η συνεστίαση της δημοτικής παράταξης Ώρα...

Η πρώτη δημόσια εκδήλωση του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Ρώρου

Στην Περιβόλα Πατρών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η συνεστίαση των μελών της ΩΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ. Ήταν η πρώτη εκδήλωση της δημοτικής παράταξης του Γιώργου Ρώρου ενοψει της προεκλογικης περιόδου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου.

Ο Γιώργος Ρώρος στην ολιγόλεπτη  ομιλία του χάραξε τις γραμμές, σε επίπεδο οργανωτικό, περιγράφοντας την τακτικής της συμπόρευσης με τους πολίτες και τους φορείς της πόλης, με τους οποίους θα συνδιαμορφώσει όπως είπε και θα εμπλουτίσει το υπάρχον πρόγραμμα της παράταξης, όπως η  συμμετοχή της πόλης στην συνδιαχείριση του φράγματος Πείρου-Παραπείρου και η διαχείριση του φράγματος Βαλμαντούρας, δύο φράγματα που θα εξασφαλίσουν την ύδρευση των Πατρινών για τα επόμενα εκατό χρόνια με την νοικοκυρεμένη χρήση του πολύτιμου υγρού στοιχείου τους.

Ακόμη αναφέρθηκε στην έλευση και διαχείριση του υγροποιημένου φυσικού αερίου, που θα έρχεται από την Ρεβυθούσα και θα αποθηκεύεται προς χρήση, από τους Πατρινούς οικιστές και τις βιομηχανίες στην ΒΙΠΕ αλλα και στην εφαρμογή της νέας διαδικτυακής εποχής στην χρήση των G5.

Επίσης τόνισε πως η υπόγεια διέλευση της σιδηροδρομικής γραμμής, θα αφήσει ελεύθερα πολλά στέμματα επιφανείας, που μπορούν να δώσουν τουριστική ανάσα  και με την ανάπλασή τους να ελευθερωθεί η παραλία της πόλης, προς όφελος των περιπατητών και όχι για παρκάρισμα των ΙΧ.

Στον χώρο της συνεστίαση παραβρέθηκαν οι τρεις βουλευτές Αχαΐας του  ΣΥΡΙΖΑ, οι πρόεδρος κι αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, ο πρόεδρος του ΟΛΠΑ, ο πρόεδρος του ΔΣ του Νοσοκομείου Άγ. Ανδρέας μετά της συζύγου του, ο πρόεδρος του ΤΕΕ, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων, άνθρωποι των Γραμμάτων, της Υγείας, της ποίησης, της λογοτεχνίας και της Ιστορίας καθώς και πολλοί άλλοι.

Στην εκδήλωση περιλαμβάνονταν και λαχειοφόρος με αξιοπρόσεχτα δώρα, τα έσοδα της οποίας ενίσχυσαν το ταμείο για την δραστηριότητα της παράταξης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις