Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θα παρουσιαστεί το βιωματικό μυθιστόρημα «Μια μικρή άγνωστη λύπη» του Ηλία Γκότση

Πάτρα: Θα παρουσιαστεί το βιωματικό μυθι...

Σε εκδήλωση της Κίνησης Πρόταση την Κυριακή 3/2

Το βιβλίο με τίτλο «Μια μικρή άγνωστη λύπη» του Ηλία Γκότση, ένα πολυφωνικό μετα-αφήγημα που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αρμός, θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 στις 19.00 στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης της Κίνησης Πρόταση στην οδό Σαρανταπόρου 20.

Θα μιλήσει ο ίδιος ο συγγραφέας και η Άννα Σολωμού, ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια, υποψήφια Διδάκτωρ ΤΕΕΑΠΗ του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το παρόν βιβλίο είναι ένα βιωματικό μυθιστόρημα που μιλά για την σχέση μας με την απώλεια, τα συναισθήματα, τις αφηγήσεις για τον εαυτό μας και τη ζωή μας. Μιλά ακόμα για την μνήμη και τους ανθρώπους που κουβαλάμε μέσα μας, για την συμφιλίωση και την συγχώρεση.

Ήταν αναπόφευκτο να τη συναντήσω - η ερημιά και η μοναξιά πάντα ευνοούν τέτοιες συναντήσεις· το βλέμμα μου ήταν καταδικασμένο να την εντοπίσει: μια μικρή άγνωστη λύπη, αμίλητη και φοβισμένη, σφιχτά γαντζωμένη στο ρείθρο του πεζοδρομίου, μουσκεμένη από τη βροχή...

Ήταν μικρούλα - στο μέγεθος μιας παλάμης; Ίσως για τον οποιονδήποτε να ήταν δύσκολο να τη δει, αλλά εγώ ήμουν εκπαιδευμένος να τις ξεχωρίζω όταν ξεφύτρωναν εδώ και κει, αδέσποτες, χωρίς προορισμό, αλλά πάντοτε διεκδικώντας ένα κορμί να κατοικήσουν...

Έσκυψα αμίλητος και την ακούμπησα. Ήταν ακόμη μαλακιά σαν ζυμαράκι, μπορούσες να της δώσεις όποιο σχήμα, όποια μορφή επιθυμούσες. Το μόνο που έκανα ήταν να τη βάλω τρυφερά στην τσέπη μου. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις