Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σοκάρει η κοπέλα με ειδικές ανάγκες που φέρεται να βίασε ο 20χρονος μετά τη δολοφονία Τοπαλούδη: «Φώναζα, παρακαλούσα να με αφήσουν»

Σοκάρει η κοπέλα με ειδικές ανάγκες που ...

Τι κατέθεσε στην Αστυνομία

Φρίκη προκαλούν τα όσα κατέθεσε στην Αστυνομία της Ρόδου η 19χρονη με ειδικές ανάγκες, η οποία φέρεται να βίασε ο 20χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. Η δράση του 20χρονου, που είναι προφυλακισμένος, ήρθε στην επιφάνεια μετά τη 23χρονου Ρομά στο νησί της Ρόδου, που ομολόγησε ότι μαζί με τον προφυλακισμένο 20χρονο Αλβανό για την δολοφονία της φοιτήτριας βίασαν από κοινού 19χρονη, τρεις μέρες μετά την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Οι δυο νεαροί κατηγορούνται ότι βίασαν την 19χρονη την 1η Δεκεμβρίου σε παραλιακή περιοχή της πόλης της Ρόδου και σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ο 23χρονος Ρομά, ομολόγησε την πράξη του και σήμερα πρόκειται να προσαχθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Αποσπάσματα από την κατάθεση της 19χρονης, έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 της Παρασκευής. Τα όσα είπε η κοπέλα στους αστυνομικούς συγκλονίζουν :

«Καθόμασταν στον Ευαγγελισμό όταν ο Α... (19χρονος) μαζί με τον Γ... (23χρονος) μου πρότειναν να πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο για να ακούσουμε μουσική. Όταν φτάσαμε στο "Ενυδρείο" ο Α... (19χρονος) με χτύπησε και με υποχρέωσε σε στοματικό σεξ. Εγώ φώναζα, παρακαλούσα να με αφήσουν. Τότε με απειλές και χτυπήματα με πήραν και με κατέβασαν στην παραλία, δίπλα στις δημόσιες τουαλέτες. Εκεί με χτυπούσαν και οι δύο, προκειμένου να συνευρεθώ μαζί τους».

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, μιλώντας επίσης στον ΑΝΤ1 επεσήμανε: "Αν αυτός ο άνθρωπος μαζί με τους συνεργούς του έκαναν αυτό που έκαναν, δύο ημέρες μετά την αποτρόπαια δολοφονία της κόρης μου και μάλιστα σε παιδάκι με ειδικές ανάγκες, να ψάξουν να βρούνε πόσα παιδάκια ακόμη έκαναν όλα αυτά τα χρόνια στη Ρόδο; Όσο πιο βαριά τιμωρία τους πρέπει, αυτό τους αξίζει!".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις