Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Madonna στον φετινό τελικό της Γιουροβίζιον στο Τελ Αβίβ;

Η Madonna στον φετινό τελικό της Γιουροβ...

Έχει εκφράσει την επιθυμία της να τραγουδήσει στον διαγωνισμό

Πλησιάζει η Γιουροβίζιον που φέτος θα γίνει στο Ισραήλ, στο Τελ Αβίβ. Μάλιστα τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι η διεθνούς βεληνεκούς ποπ σταρ με τα εκατομμύρια θαυμαστές, Μαντόνα έχει εκφράσει την επιθυμία της να τραγουδήσει στη Eurovision αν και μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί ακόμη συμφωνία επί του οικονομικού θέματος. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Ynet, οι διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους της βασίλισσας της ποπ, Madonna έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγους μήνες.

Οι διοργανωτές του σώου της Γιουροβίζιον, έχουν ήδη κατά νου και τα ονόματα του Elton John και των Coldplay προκειμένου να τραγουδήσουν στο Interval Act του Μεγάλου Τελικού που θα γίνει στις 18 Μαΐου 2019.

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision 2019 θα είναι ο 64ος στη σειρά και θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ μετά από τη νίκη της χώρας στον διαγωνισμό του 2018 στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, με την Netta και το τραγούδι "Toy". Να θυμίσουμε πως 2η είχε έρθει η Κύπρος με το «Fuego» της Ελένης Φουρέιρα. Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα στο Expo Tel Aviv και ο 1ος ημιτελικός έχει προγραμματιστεί για τις 14 και ο 2ος για τις 16 Μαΐου 2019.

Σαράντα δύο (42) χώρες θα συμμετάσχουν στον φετινό διαγωνισμό, με την Βουλγαρία να απουσιάζει για 1η φορά από το 2015. Στο μεταξύ η γειτονική Αλβανία ανακοίνωσε πρώτη το τραγούδι που θα στείλει στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Θα εκπροσωπηθεί από την Jonida Maliqi και το τραγούδι "Ktheju tokës" που σημαίνει "Επιστρέψτε στην πατρίδα".

Πρόκειται για μια δυναμική μπαλάντα, με έντονα ethnic στοιχεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight