Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας έκοψε την πίτα της - ΦΩΤΟ

Η Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας έκοψε την πί...

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου, στην αίθουσα συναυλιών του Οργανισμού «Τόλης Νομικός»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου, στην αίθουσα συναυλιών του Οργανισμού «Τόλης Νομικός», παρουσία κοινού, μελών και φίλων της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ.

Την πίτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, αρχιμανδρίτης κ. Ιερόθεος Ανδρουτσόπουλος, ενώ έψαλε ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΡΟΣ του Οργανισμού [Διεύθυνση: Γιάννης Κόττορος]. Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Λυκειάρχης, Πρωτοψάλτης και καθηγητής της Βυζαντινής Μουσικής, Γιάννης Κόττορος, έκοψε τα κομμάτια της πίτας, τα οποία παρέλαβαν οι επικεφαλής των τμημάτων. Τυχερό τμήμα της χρονιάς αναδείχτηκε, η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ  [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός, πιάνο: Λούση Χριστοδούλου].

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Δ.Σ., παρουσίασε το Διοικητικό απολογισμό του Οργανισμού και το πρώτο μέρος της εκδήλωσης έκλεισε με το ΩΔΕΙΟ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διεύθυνση: Έφη Καββαδία- Ζέρβα], που παρουσίασε το οργανικό duet φλάουτο- πιάνο, με την Κατερίνα Παπαδοπούλου, επί διπλώματι στο φλάουτο και την καθηγήτρια πιάνου, Μαρίνα Μυλωνά.

Στο δεύτερο μέρος, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού, Μο Σταύρος Σολωμός, παρουσίασε επί οθόνης, τον καλλιτεχνικό απολογισμό του 2018, ενώ η όλη εκδήλωση έκλεισε με την ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Σπύρος Πέττας, Πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά, Βοηθός Διεύθυνσης: Ελένη Μουζάκη, Βοηθός πιανίστα: Ιουλία Παπαδοπούλου] η οποία παρουσίασε ένα εορταστικό πρόγραμμα, αλλά και με τη διανομή της πίτας από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Παρέστησαν οι βουλευτές, Ιάσων Φωτήλας και Νίκος Νικολόπουλος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Γιώργος Αγγελόπουλος, ο τ. βουλευτής και Νομάρχης Αχαΐας, Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο εγκληματολόγος, Άγγελος Τσιγκρής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Ανδρέας Φίλιας και Σπύρος Πολίτης, ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αχαΐας, Ανδρέας Μανωλόπουλος, όλα τα Διοικητικά και Καλλιτεχνικά στελέχη, μέλη, γονείς και φίλοι του Οργανισμού

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις