Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προφυλακίστηκε ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας - Το επεισόδιο που είχε οδηγήσει ξανά στην αστυνομία πέρυσι πατέρα και κόρη

Προφυλακίστηκε ο παιδοκτόνος της Κέρκυρα...

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο 52χρονος

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στον Ανακριτή ο 52χρονος παιδοκτόνος της Κέρκυρας, ο οποίος εμφανίζεται να δηλώνει μετανιωμένος για τη δολοφονία της 29χρονης κόρης του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος Αλβανός ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης .

Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε στις ανακριτικές αρχές ότι στο παρελθόν δεν είχε κακοποιήσει σωματικά ή ψυχολογικά την κόρη του, υποστηρίζοντας ότι το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς θόλωσε και δεν μπόρεσε να ελέγξει τις πράξεις του.

Ο δικηγόρος του ωστόσο επιβεβαίωσε ότι πριν ένα χρόνο η 29χρονη είχε απευθυνθεί στην αστυνομία όταν ο πατέρας της εμφανίστηκε στο επαγγελματικό σχολείο που φοιτούσε και προσπάθησε βίαια να την πάρει μαζί του. Η κοπέλα είχε δηλώσει τότε στους αστυνομικούς ότι παρά την ενηλικίωσή της ο πατέρας της παρενέβαινε συνεχώς στην προσωπική της ζωή.

Η διεύθυνση του σχολείου της τότε την παρέπεμψε σε κοινωνική λειτουργό που την έστειλε στην αστυνομία για να καταγραφεί το συγκεκριμένο συμβάν. Ο πατέρας είχε προσέλθει τότε στην αστυνομία και είχε δηλώσει ότι δεν επαναληφθεί τέτοια συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις