Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Βουτιά θανάτου" από ταράτσα για 15χρονο στην Ουκρανία- Είχε "κοινό"... και τις επευφημίες της μητέρας του! BINTEO

"Βουτιά θανάτου" από ταράτσα γ...

Δεν λειτούργησε σωστά το αυτοσχέδιο αλεξίπτωτο

Τη ζωή του έχασε ένα 15χρονο αγόρι στην Ουκαρανία αφού πήδηξε από ταράξα 14όροφης πολυκατοικίας με αυτοσχέδιο αλεξίπτωτο του οποίου ο μηχανισμός δεν λειτούργησε σωστά.  Αποτέλεσμα ήταν ο 15χρονος να «βουτήξει» στον θάνατό του. 
Το συμβάν, που συνέβη στην πόλη Μακέγιεφκα, στα ανατολικά της χώρας, κατέγραψαν με κάμερα αυτόπτες μάρτυρες.

Μάλιστα το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.Ο έφηβος Μπογκντάν Φιρσόφ διακρίνεται αρχικά στην οροφή του ψηλού κτιρίου, με ανοιχτά τα χέρια, να προετοιμάζεται για το άλμα με το αλεξίπτωτο.

Κάτω από την πολυκατοικία βρίσκονταν, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, φίλοι του νεαρού αλλά και η μαμά του, που τον ενθάρρυναν με χειροκροτήματα και επευφημίες.

Στη συνέχεια του κλιπ και ενώ ο νεαρός πέφτει, διακρίνεται το αλεξίπτωτο, το οποίο όμως δεν ανοίγει τελείως, λόγω κάποιας δυσλειτουργίας.

«Υπήρχε πολύς κόσμος εκεί αλλά κανείς δεν προσπάθησε να τον σταματήσει. Απλώς τραβούσαν με το κινητό τους», ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας σε ρωσικό ιστότοπο. Όπως φαίνεται, το νεαρό αγόρι είχε καλέσει πολλούς συγγενείς και φίλους για να παρακολουθήσουν το τολμηρό του εγχείρημα. Μάρτυρες δήλωσαν ότι η μητέρα ήταν τόσο σοκαρισμένη από αυτό που συνέβη στο παιδί της, που έμεινε παγωμένη για αρκετά λεπτά μετά την τραγωδία στο ίδιο σημείο.

Ειδικοί που μίλησαν στην ουκρανική εφημερίδα «Φάκτι» εκτιμούν ότι, ακόμα κι αν είχε λειτουργήσει το αλεξίπτωτο, ο νεαρός δεν θα είχε γλιτώσει τον θάνατο.  «Το χαμηλότερο δυνατό ύψος για ένα άλμα με αλεξίπτωτο είναι 70 μέτρα, επομένως το κτίριο θα έπρεπε να ήταν πάνω από 25 ορόφων. Ακόμα και τότε όμως ο κίνδυνος θα ήταν μεγάλος», επισημαίνει ένας εκπαιδευτής extreme sport.

Πηγή:dailymail

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις