Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χριστούγεννα στην Πάτρα κι… αλλού –ΔΕΙΤΕ, συγκρίνετε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας- ΦΩΤΟ

Χριστούγεννα στην Πάτρα κι… αλλού –ΔΕΙΤΕ...

Ποιες επαρχιακές πόλεις κερδίζουν τις εντυπώσεις

Αίσθηση έχει προκαλέσει φέτος σε αρκετούς Πατρινούς ότι πολλές άλλες επαρχιακές πόλεις της Ελλάδας όπως η Λάρισα, τα Τρίκαλα, ο Βόλος κ.α. έχουν κάνει πραγματικά εντυπωσιακές προσπάθειες χριστουγεννιάτικων χωριών τα οποία μάλιστα έχουν πάρει τη δέουσα προβολή από τους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας. Την ίδια ώρα, όπως υποστηρίζουν οι επικριτές, ο Δήμος Πατρέων δεν προχωράει σε κάτι πραγματικά πρωτότυπο και διαφορετικό αλλά επιλέγει να πορευτεί στα όμορφα μεν, τετριμμένα δε,  της φάτνης, ενός δέντρου και ορισμένων σπιτιών-καταστημάτων στην κεντρική πλατεία Γεωργίου.

Τα σχόλια συμπολιτών στο διαδίκτυο δίνουν και παίρνουν με τους περισσότερους να λένε ότι, ναι μεν είναι καλή η προσπάθεια, δεν είναι όμως κάτι το ιδιαίτερο που θα μπορούσε να καταστήσει την Πάτρα επίκεντρο και χριστουγεννιάτικο προορισμό.

 

 

Το thebest.gr έκανε μια περιήγηση στα χριστουγεννιάτικα πάρκα δύο πόλεων που και φέτος πραγματικά ξεχωρίζουν και περιμένουν χιλιάδες επισκέπτες τις ημέρες των Εορτών. Λάρισα και Τρίκαλα κάνουν πραγματικά μια εντυπωσιακή και οργανωμένη προσπάθεια καθώς και τα δύο πάρκα έχουν τη δική τους ιστοσελίδα με πλούσιο ενημερωτικό υλικό, πρόγραμμα εκδηλώσεων, υλικό για δημοσιογράφους, ζωντανή περιήγηση κ.α..

 

ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα του πάρκου: «Αυτά τα Χριστούγεννα στη Λάρισα θα είναι διαφορετικά!!!»

Για δεύτερη χρονιά και για έναν ολόκληρο μήνα, ο Δήμος Λαρισαίων θα λειτουργήσει το Πάρκο των Ευχών, όπου κάθε όνειρο και κάθε ευχή μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

Η Λίμνη των Χριστουγέννων με το τεράστιο δέντρο της, το πολύχρωμο Fun Park, το τρενάκι του Βόρειου Πόλου, το Σπίτι του Άη Βασίλη, το Εργαστήρι των Ξωτικών, η Ακαδημία των Μικρών Μάγων, το Παλάτι της Βασίλισσας του Πάγου και ένα σωρό άλλες εκπλήξεις, θα στηθούν στο Πάρκο Αλκαζάρ, το οποίο θα στολιστεί με φωτάκια, έλατα, χιόνι, αστέρια, αγγέλους, μπάλες… για να προσφέρει σε όλους μοναδικές στιγμές. Να ξετρελάνει τους μικρούς και να κάνει τους μεγάλους να αφεθούν στη χαρά και τη λάμψη των γιορτών…

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:

 

 

 

Ο ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο Μύλος Ματσόπουλου μεταμορφώνεται και άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες που προγραμματίζουν να επισκεφθούν την πόλη των Τρικάλων. Για 8η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala διοργανώνουν το μεγαλύτερο δωρεάν Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας.

Ο Μύλος των Ξωτικών, αυτά τα 7 χρόνια λειτουργίας του, με σταθερή φιλοσοφία για Δωρεάν είσοδο και δράσεις στο πάρκο, δίνει την δυνατότητα για λίγες στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς την περίοδο των γιορτών. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών. Ένα ταξίδι σε ολόκληρο τον κόσμο θα μαγέψει και θα διασκεδάσει τους μικρούς αλλά και τους μεγαλύτερους φίλους.

Μπορείτε να περιπλανηθείτε και ν' ανακαλύψτε χώρες του κόσμου που επισκέφθηκε Άη Βασίλης, από την Ασία μέχρι την Αμερική, από την Ευρώπη ως την Ανταρκτική και από την Ωκεανία στην Αφρική. Φέτος ο Μύλος των Ξωτικών άνοιξε στις 30 Νοεμβρίου και θα λειτουργεί μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019, καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight