Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο 19χρονος υποστηρίζει ότι βιάστηκε από κρατούμενους στη φυλακή μετά τον ξυλοδαρμό του

Ο 19χρονος υποστηρίζει ότι βιάστηκε από ...

Θα εξεταστεί από ιατροδικαστή

Υπόνοιες ότι βιάστηκε από τους συγκρατούμενους του, αφήνει ο 19χρονος Αλβανικής καταγωγής, που κατηγορείται για τον βιασμό και τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλβανικής καταγωγής κρατούμενος ισχυρίστηκε ότι «κάποιοι συγκρατούμενοί μου, περίπου 20 άτομα, με έβριζαν και με χτυπούσαν. Μάλιστα, άκουσα κάποιον να προτρέπει τους άλλους «βγάλτε του το παντελόνι» και στη συνέχεια λιποθύμησα», για να προσθέσει:

Έρευνα για τον ξυλοδαρμό του 19χρονου Αλβανού για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη - Μεταφέρεται σε άλλη φυλακή - Πώς έγινε η επίθεση

«Όταν ξύπνησα, βρισκόμουν σε άλλο χώρο και χωρίς παντελόνι και εσώρουχα. Δεν ξέρω τι μπορεί να μου έχουν κάνει», κατέληξε ο 19χρονος.

Έπειτα από τα όσα δήλωσε, θα γίνει εξέταση από ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως ο 19χρονος έπεσε θύμα βιασμού από τους συγκρατουμένους του.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής και μάλιστα καταγράφηκε σε βίντεο από κινητό τηλέφωνο.

Ο 19χρονος μεταφέρθηκε σε άλλη φυλακή έπειτα από ξυλοδαρμό που δέχτηκε από συγκρατούμενούς του στις φυλακές Αυλώνα.

Έρευνα για τον ξυλοδαρμό του 19χρονου Αλβανού για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη - Μεταφέρεται σε άλλη φυλακή - Πώς έγινε η επίθεση

Για το συμβάν, από το υπουργείο Δικαιοσύνης διατάχθηκε πειθαρχική και ποινική έρευνα. Συγκεκριμένα, το υπουργείο Δικαιοσύνης σε σημερινή ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Ο προσωρινά, με εντολή εισαγγελέα ο κρατούμενος Α.Λ., 19 ετών, εισήχθη χθες στο ειδικό κατάστημα κράτησης νέων Αυλώνα. Τοποθετήθηκε σε ειδικό χώρο, ξεχωριστό από τους κοινούς χώρους κράτησης, μετά από σαφείς εντολές του υπουργείου για την προστασία και την ασφάλειά του. Παρ' όλα αυτά χθες το απόγευμα δέχθηκε επίθεση στο κελί του από άλλους κρατούμενους και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου και ακολούθως στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για έλεγχο. Κρίθηκε ότι δεν χρήζει νοσηλείας και επέστρεψε στη φυλακή. Το συμβάν ερευνάται πειθαρχικά και ποινικά για τους κρατουμένους. Στο κατάστημα έχει μεταβεί κλιμάκιο ανώτατων στελεχών του υπουργείου για τη διερεύνηση του συμβάντος ενώ με ειδική απόφαση ο κρατούμενος Α.Λ. μετάγεται σε άλλο κατάστημα κράτησης.

Άγριος ξυλοδαρμός του 19χρονου που κατηγορείται για το φόνο της Ελένης- Τον χτύπησαν συγκρατούμενοί του στις φυλακές Αυλώνα-ΒΙΝΤΕΟ

Παράλληλα δόθηκε παραγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για πειθαρχική έρευνα σχετικά με τυχόν ευθύνες υπαλλήλων του καταστήματος».

«Πήρε το ελάχιστο από αυτό που του άξιζε»

Σοκάρει το γεγονός ότι ο κρατούμενος ανέφερε πως και οι επτά που πήραν μέρος στην επίθεση κρατούσαν αυτοσχέδια μαχαίρια. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο φύλακας δεν μπορούσε να κάνει τίποτε απέναντι σε επτά μαχαίρια. Σκέφτηκε τον εαυτό του και την οικογένειά του, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στον 19χρονο κατηγορούμενο είπε ότι πήρε το ελάχιστο από αυτό που του άξιζε, λέγοντας πως “αυτός έπρεπε να κάνει παρέλαση με στριπτίζ σε όλη την πτέρυγα”.

Δικαιολόγησε την πράξη του και των συγκρατούμενών του λέγοντας ότι όλοι έχουν κάνει κάποιο έγκλημα για να βρεθούν στη φυλακή, αλλά δεν έφτασαν στο σημείο που έφτασαν εκείνος και ο 21χρονος στη Ρόδο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις