Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Κλερ Γουέιτ Κέλερ πήρε το βραβείο καλύτερης Βρετανίδας σχεδιάστριας από τη Μέγκαν Μαρκλ

Η Κλερ Γουέιτ Κέλερ πήρε το βραβείο καλύ...

"Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι εδώ για να τιμήσω τη βρετανική μόδα" είπε η Δούκισσα

Η Κλερ Γουέιτ Κέλερ, καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Givenchy, έλαβε από τα χέρια της Μέγκαν Μαρκλ το βραβείο της καλύτερης βρετανίδας σχεδιάστριας της χρονιάς (για τις γυναικείες κολεξιόν της) χθες βράδυ στο Λονδίνο. "Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι εδώ για να τιμήσω τη βρετανική μόδα", δήλωσε η Μέγκαν, Δούκισσα του Σάσεξ, κατά τη διάρκεια της ετήσιας τελετής απονομής των βραβείων βρετανικής μόδας που διοργανώθηκε στο Royal Albert Hall και στην οποία παρέστησαν πολλοί αστέρες.

Η 37χρονη πρώην αμερικανίδα ηθοποιός, έγκυος στο πρώτο της παιδί, καταχειροκροτήθηκε από το κοινό και χαιρέτισε "το όραμα, τη δημιουργικότητα και την απίστευτη καλοσύνη" της Κλερ.

Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν στις αρχές του 2018, πριν η 48χρονη σχεδιάστρια από το Μπέρμιγχαμ υπογράψει το νυφικό της Μέγκαν, που λατρεύει τη μόδα, για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι στις 19 του περασμένου Μαΐου, ένα φόρεμα σε λιτή γραμμή με ανοικτή λαιμόκοψη και τρουακάρ μανίκια.

Τα British Fashion Awards τίμησαν επίσης τη Βίβιαν Γουέστγουντ με το βραβείο για τη "θετική αλλαγή" που υιοθέτησε απέναντι στη δέσμευσή της κατά της κλιματικής αλλαγής.

Η 77χρονη Γουέστγουντ, το πανκ ίνδαλμα της βρετανικής μόδας και ακτιβίστρια, η οποία ουδέποτε υπήρξε φειδωλή στις δυναμικές ομιλίες της, επωφελήθηκε της ευκαιρίας για να καταγγείλει το "σάπιο χρηματοπιστωτικό σύστημα" που προκαλεί "όλα μας τα προβλήματα".

ΑΠΕ ΜΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight