Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνελήφθη στους Αγίους Σαράντα φρουρός Έλληνα βουλευτή

Συνελήφθη στους Αγίους Σαράντα φρουρός Έ...

Θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα

Συνελήφθη στους Αγίους Σαράντα αστυνομικός φρουρός βουλευτή της ΝΔ του νομού Θεσπρωτίας, Γιόγιακα Βασίλη. Ο αστυνομικός μαζί με τον βουλευτή πέρασαν κανονικά τα ελληνοαλβανικά σύνορα μέσω του μεθοριακού σταθμού της Σαγιάδας και την ώρα που βρίσκονταν στο χωριό Κρανιά, Αλβανοί αστυνομικοί τούς σταμάτησαν και τους έκαναν σωματική έρευνα.

Οι τοπικές Αρχές διαπίστωσαν ότι ο αστυνομικός είχε μαζί του τον ατομικό του οπλισμό και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό τμήμα των Αγίων Σαράντα, όπου και παραμένει.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοφορία και τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πρόκειται για τον αστυνομικό φρουρό του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Γιόγιακα.


Η σύλληψη του αστυνομικού στους Αγίου Σαράντα, που μετέδωσε αρχικά το CNN.gr, επιβεβαιώνεται από αστυνομικές πηγές. Τονίζουν ότι πρόκειται για μια τυπική διαδικασία, αφού ο φρουρός είχε μαζί του το όπλο του, το οποίο όμως είχε αμελήσει να δηλώσει στις αλβανικές αρχές.

Ο αστυνομικός φρουρός είχε άδεια οπλοφορίας μαζί του αλλά όχι άδεια για να έχει μαζί του το όπλο στην Αλβανία. Έτσι, όταν έγινε έλεγχος από την αλβανική αστυνομία στο χωριό Κρανιά, τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Σαράντα όπου κρατείται. Αντίθετα, ο βουλευτής αναχώρησε κανονικά από την Αλβανία.

 

Πηγές cnn.gr newsit

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις