Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στη φυλακή οι δύο νεαροί για τη δολοφονία της 21χρονης – Τους φυγάδευσαν για να γλιτώσουν από τη οργή του πλήθους – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Στη φυλακή οι δύο νεαροί για τη δολοφονί...

Οι δύο κατηγορούμενοι φυγαδεύτηκαν από τους αστυνομικούς

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, αργά το απόγευμα της Παρασκευής, μετά την απολογία τους και την κατ' αντιπαράσταση εξέτασή τους και με ομόφωνη απόφαση της τακτικής ανακρίτριας Ρόδου και του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών του νησιού, οι δύο κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό από κοινού.  Πρόκειται για τον 19χρονο Αλβανό και τον 21χρονο ημεδαπό, που δολοφόνησαν την 21χρονη φοιτήτρια του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου Ελένη Τοπαλούδη.

«Την είχαν βιάσει ομαδικά και την είχαν βιντεοσκοπήσει» λένε φίλες της Ελένης Τοπαλούδη - Καταγγελία που σοκάρει

Οι δύο νεαροί ξεκίνησαν την απολογία τους νωρίς το πρωί και σε μια μαραθώνια διαδικασία που ολοκληρώθηκε στις 5 το απόγευμα, απολογήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου και έπειτα εξετάστηκαν κατ΄ αντιπαράθεση.

Οι δύο κατηγορούμενοι φυγαδεύτηκαν από τους αστυνομικούς, καθώς από το πρωί είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα Δικαστήρια της Ρόδου, πλήθος κόσμου για να εκφράσει τον αποτροπιασμό του για το στυγερό έγκλημα της άτυχης φοιτήτριας.

Μόλις ο κόσμος αντιλήφθηκε τους δύο κατηγορούμενους να φυγαδεύονται, ξέσπασε με ύβρεις και συνθήματα και κατευθύνθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομίας, θέλοντας έτσι να εκφράσει την οργή του κατά των δραστών.

Επεισόδια στα Δικαστήρια της Ρόδου- Κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των κατηγορουμένων για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη
Όπως μεταδίδει η «Δημοκρατική» στο δικαστικό μέγαρο Ρόδου προκλήθηκαν μικροεπεισόδια, τα οποία αποφεύχθηκαν εξαιτίας της παρουσίας ισχυρής δύναμης αστυνομικών και λιμενικών πέριξ και εντός του κτιρίου.

"Τη χτύπησαν βάναυσα, με γροθιές και μετά με ένα ηλεκτρικό σίδηρο" - Πώς το Λιμενικό έφτασε στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 21χρονης στη Ρόδο

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις