Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το ΚΚΕ Αχαΐας αποχαιρετά τον Γιώργο Τσουμπρή

Το ΚΚΕ Αχαΐας αποχαιρετά τον Γιώργο Τσουμπρή

Ήταν στέλεχος του κόμματος

Η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ με ανακοίνωσή της εκφράζει τη μεγάλη της λύπη για τον θάνατο του 47χρονου Γιώργου Τσουμπρή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη. Ο εκλιπών υπήρξε στέλεχος του κόμματος, με έντονη δράση.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Έφυγε χθες Πέμπτη 6 Δεκέμβρη από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών  ο σύντροφος Γιώργος Τσουμπρής. Ο σύντροφος  υπήρξε στέλεχος του Κόμματος, ήταν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ερυμάνθου και υποψήφιος Δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση, καθώς και μέλος του ΔΣ της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ του Παραρτήματος της Πάτρας. Ο σύντροφος ήταν ηλεκτρολόγος μηχανικός, υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ν.Τ. της ΕΕΤΕΜ Αχαΐας, εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της ΔΗΠΑΚ– Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε., ήταν επίσης καθηγητής σε σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ με μεγάλη θλίψη για την απώλεια του συντρόφου μας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια, στη σύζυγο, τα δύο του παιδιά και την οικογένειά του.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο, 8 Δεκέμβρη, στις 12 το μεσημέρι από τον Ι.Ν. Αγίας Φωτεινής στο Αστέρι του Δήμου Ερυμάνθου.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις