Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γ. Σιγαλός: Πότε θα επαναλειτουργήσει το Παμπελοποννησιακό;

Γ. Σιγαλός: Πότε θα επαναλειτουργήσει το...

Ο δημοτικός σύμβουλος ζητά να μάθει τι έχει γίνει για την αποκατάσταση των ζημιών

Με γραπτή επιστολή -  αίτηση προς την Διεύθυνση Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Πατρέων και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Τώρα, για την Πάτρα» Γεώργιος Σιγαλός ζήτησε να ενημερωθεί για την κατάσταση αλλά και τις ενέργειες στις οποίες έχουν προβεί ως τώρα για την επαναλειτουργία του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.  Το στάδιο βρέθηκε στο στόχαστρο της βιαιότητας των οπαδών του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ της ομάδας του Πειραιά και της Παναχαϊκής, την περασμένη Πέμπτη.

Ο κ. Σιγαλός στην επιστολή του ζητά την λεπτομερή αναφορά τόσο για την αιτία που οδήγησαν στην άθλια κατάσταση του αγωνιστικού χώρου αλλά και τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί η Διεύθυνση Πρασίνου και Περιβάλλοντος με σκοπό την αποκατάσταση του χλοοτάπητα και την επαναλειτουργία του σταδίου, το οποίο συντηρείται από τις Υπηρεσίες του Δήμου.

Στην επιστολή του ο κ. Σιγαλός αναφέρει τα εξής:

«Παρακαλώ, όπως έχω την έγγραφη απάντησή σας, για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, όπου διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας Παναχαϊκή – Ολυμπιακός στις 01/11/2018. Οπως όλη η Ελλάδα είδε μέσω τηλεόρασης, ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε άθλια κατάσταση.

Επειδή ο χώρος αυτός συντηρείται από τις Υπηρεσίες του Δήμου, παρακαλώ για την άμεση απάντησή σας για τα αίτια της παρουσίας και τις ενέργειες που έχετε κάνει για επαναφορά χλοοτάπητα, όπως απαιτούν οι αγωνιστικές προδιαγραφές.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις