Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μία 29χρονη Αιγιώτισσα στο Project Runway Greece

Μία 29χρονη Αιγιώτισσα στο Project Runway Greece

Το σώου/ριάλιτι μόδας ξεκίνησε να προβάλλεται στο Open

Μπορεί στο εξωτερικό να παρουσιάζεται εδώ και 15 χρόνια, ωστόσο στην Ελλάδα ήρθε μόλις φέτος και στόχο έχει να αναδείξει τον καλύτερο νέο, ταλαντούχο σχεδιαστή. Ο λόγος για το  Project Runway Greece στο νέο κανάλι Open όπου μεταξύ των κριτών είδαμε την Ευαγγελία Αραβανή και την Ρούλα Ρέβη. Ανάμεσα στους παίκτες και μία από το Αίγιο, η 29χρονη Βασιλική, η οποία μαζί με την Κέλλυ ήταν οι παίκτριες που συγκέντρωσαν τις χαμηλότερες βαθμολογίες με τις δημιουργίες τους.

Οι κριτές αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην Βασιλική και έτσι η Κέλλυ Σταγκίκα βρέθηκε εκτός του σώου/ριάλιτι μόδας του Open. Στο εξωτερικό την εκπομπή αυτή παρουσιάζει το μοντέλο Χάιντι Κλουμ.

«Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου. Θα ήθελα να δείξω κι άλλα δεν πειράζει», είπε η Κέλλυ Σταγκίκα κατά την αποχώρηση της καθώς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Η στάση της συγκίνησε και την κριτή του show Ρούλα Ρέβη που σχολίασε: «Συγκινούμαι πάρα πολύ γιατί είμαι και μαμά. Σε βλέπω σαν παιδάκι.

Ξέρω ότι ζεις και δουλεύεις στη δουλειά των γονιών σου που σημαίνει ότι το αγαπάς πάρα πολύ αυτό και θες να το κάνεις. Είναι παιχνίδι. Δεν σημαίνει ότι σταματάς, γιατί το βλέπω στα μάτια σου πόσο πολύ το θες».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight