Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βίβιαν Νικολαΐδη: Ένα ανερχόμενο μουσικό "αστέρι" τραγουδά στην Πάτρα

Βίβιαν Νικολαΐδη: Ένα ανερχόμενο μουσικό...

Το καινούριο της κομμάτι "Βεγγαλικά" το έγραψαν ο Χρ. Δάντης με τον Β. Γιαννόπουλο

Μία ανερχόμενη λαική ερμηνεύτρια η Βίβιαν Νικολαΐδη είναι ανάμεσα στα βασικά ονόματα του καλλιτεχνικού σχήματος γνωστού κέντρου διασκέδασης στην Πάτρα τη νέα σαιζόν. Η Βίβιαν Νικολαΐδη μάλιστα έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα ένα κομμάτι με τον τίτλο «Βεγγαλικά» όπου την μουσική υπογράφει ο γνωστός και αγαπητός Χρήστος Δάντης και τους στίχους ο Πατρινός δημιουργός Βασίλης Γιαννόπουλος.

Για την ενορχήστρωση είναι υπεύθυνοι οι Ρ. & Αντρέας Γιατράκος ενώ το μιξάρισμα έχει επιμεληθεί ο Κωνσταντίνος Παντζής.

Η Βίβιαν Νικολαΐδη έχει βγάλει κι άλλα κομμάτια κατά το παρελθόν όπως το “Στο παρά ένα”, μία όμορφη σύνθεση με άκρως ανεβαστικά και ρυθμικά στοιχεία. Το κομμάτι το υπογράφουν το γνωστό δίδυμο Γαβριήλ Γαβριήλογλου και Νίκος Γρίτσης.

Όπως διαβάσαμε, η Βίβιαν Νικολαΐδη ασχολείται με την μουσική & το τραγούδι από την ηλικία των 12 χρονών, έχοντας μάλιστα παρακολουθήσει & μαθήματα όπερας και πιάνου στο ωδείο για 5 χρόνια. Έχει κάνει και μαθήματα φωνητικής  παράλληλα με τις live μουσικές εμφανίσεις που είχε ξεκινήσει σε γνωστά νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας.

Στην έως τώρα μουσική της διαδρομή η ίδια είχε την τύχη να συνεργαστεί με πολλούς και καταξιωμένους στον συγκεκριμένο χώρο καλλιτέχνες όπως οι Νίκος Βέρτης, Αντύπας, Πάολα, Νίκος Μακρόπουλος, Σταμάτης Γονίδης, Δέσποινα Βανδή, Γιάννης Πλούταρχος, Πασχάλης Τερζής και πολλοί άλλοι.

Στο φετινό σχήμα στο κέντρο Αστέρια της Πάτρας, τραγουδά μαζί με τους Νίκο Μανιάτη, Σπύρο Πανταζόπουλο, Γεωργία Δήμου, Ανδρέα Κούφη, Έλενα Γεωργαντά, την Μαρία Μητρούλια που ξεπήδησε μέσα από το The Voice of Greece & την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, και τους Βάσια Ντέκα και Κωνσταντίνο Τσίχλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight