Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άγριος καβγάς μεταξύ δυο ανδρών σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας –Τον τραυμάτισε με μπαλτά -Στο Νοσοκομείο συνελήφθη ο δράστης

Άγριος καβγάς μεταξύ δυο ανδρών σε κεντρ...

Βρίσκεται στην Ασφάλεια Πατρών

21:00 Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ο δράστης συνελήφθη στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα της Πάτρας όπου και μετέβη λίγη ώρα μετά το περιστατικό. Το συμβάν καταγράφηκε στο κέντρο της Πάτρας στις 16:05 με τον δράστη να συλλαμβάνεται τελικά στις 17:10 στο Νοσοκομείο.

Ο ίδιος δεν φέρεται να έχει τραυματιστεί κατά συνέπεια εκτιμάται ότι πήγε για να συναντήσει το θύμα.

Η κατηγορία που τον βαραίνει είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας.

 

17.50: Στην Ασφάλεια Πατρών, βρίσκεται ο  φερόμενος ως δράστης της συμπλοκής που σημειώθηκε το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας. Ο άνδρας φέρεται να έχει τραυματίσει- μετά από διαπληκτισμό -άλλον άνδρα με μπαλτά στο κεφάλι και στο χέρι.

Το θύμα νοσηλεύεται.

16.26: Άγριο επεισόδιο μεταξύ δυο ανδρών διαδραματίστηκε πριν από λίγο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ένας άνδρας τραυματίστηκε με μπαλτά στο χέρι και στο κεφάλι, μετά από έντονη λογομαχία που είχε με άλλο άνδρα.

Το θύμα διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία που γνωρίζει τα στοιχεία του δράστη, ο οποίος έχει διαφύγει με το όχημά του, έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η αιτία του καβγά ήταν προσωπικές διαφορές μεταξύ των δύο ανδρών.

Ο χώρος του συμβάντος έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία.

16.13: Αναστάτωση επικρατεί έξω από κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε ένταση και επεισόδιο ανάμεσα σε δύο άτομα. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες το ένα άτομο κρατάει μαχαίρι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις