Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και φεύγει για σπουδές!ΦΩΤΟ

Η κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και φε...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τα μηνύματα μητέρας- κόρης στο facebook

Φεύγει από την Ελλάδα,προκειμένου να σπουδάσει, η κόρη της Μιμής Ντενίση Μαριτίνα. Η 18χρονη Μαριτίνα επέλεξε τον κλάδο του τουρισμού σε επίπεδο business, μια ειδικότητα που δεν υπάρχει σε πανεπιστημιακό επίπεδο στην Ελλάδα.

Οι αναρτήσεις στο facebook

 

Η μητέρα της και διάσημη ηθοποιός -αν και θα της λείψει πολύ  δεν πρόβαλε καμία αντίρρηση στην απόφαση της κόρης της να σπουδάσει εκτός των ελληνικών συνόρων.

Μάλιστα έγραψε στο facebook:

Κύπρος λοιπόν για την Μαριτίνα που αποφάσισε να σπουδάσει εκεί Business με ειδίκευση στον Τουρισμό που δεν υπάρχει σε Πανεπιστημιακό επίπεδο στην Ελλάδα!! Κι ας είναι η βαριά βιομηχανία μας!!

Δική της η απόφαση καθώς πιστεύω πως τα παιδιά πρέπει να διαλέγουν μόνα τον δρόμο τους! Ξέρω πως θα δυσκολευτεί μόνη της στην αρχή μα θα τα καταφέρει. Όπως κ γω που θα βλέπω άδειο το δωμάτιο της..αλλά οι μανάδες πρέπει να σκέφτονται τα παιδια τους οχι τον εαυτό τους!! εύχομαι καλή αρχή σ όλα τα παιδιά μας που ξεκινούν τώρα σπουδές και...καλά κουράγια στους γονείς!!

Και η Μαριτίνα όμως έκανε την δικιά της "γλυκιά" ανάρτηση μέσα από την οποία ευχαριστεί την μητέρα της για όλες τις ευκαιρίες που της έδωσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight