Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Καταρρακτώδης βροχή στην πόλη- Μικροφωτιές από κεραυνούς- Χωρίς ρεύμα Εγλυκάδα και Ρίο –ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Καταρρακτώδης βροχή στην πόλη- Μι...

Άλλαξε το σκηνικό του καιρού

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Πάτρα όπου από περίπου από τις 20:30 το βράδυ βρέχει καταρρακτωδώς ενώ ο αχαϊκός ουρανός φωτίστηκε από δεκάδες κεραυνούς. Ένας από αυτούς φαίνεται πως προκάλεσε μικρής έκτασης φωτιά σε οικόπεδο στο Πλατάνι.

Στο σημείο, μετά από σχετικό τηλεφώνημα έσπευσε η Πυροσβεστική σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr δεν πρόκειται για σοβαρό περιστατικό. Κεραυνός έπεσε και σε δέντρο στο προαύλιο της Τριάντειου Σχολής, το δέντρο πήρε φωτιά αλλά έσβησε πριν φτάσει η Πυροσβεστική.

Εξ' αιτίας της κακοκαιρίας έπεσε το ρεύμα στην περιοχή της Εγλυκάδας καθώς και στο Ρίο. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr κεραυνός έπληξε κεντρικό μετασχηματιστή της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να προκληθεί βλάβη στο δίκτυο.

Επίσης έπεσε ένα δέντρο στην οδό Καρόλου. Σημειώθηκαν και δύο συγκρούσεις, τριών οχημάτων στην Πατρών-Κλάους και ένα με εμπλοκή δικύκλου στην οδό Αρόης.

Κατά τα λοιπά, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες και το βίντεο του thebest.gr το θέαμα είναι εντυπωσιακό:

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το περιστατικό στην Τριάντειο Σχολή:

 

Όπως μας ενημερώνει ο ερασιτέχνης μετεωρολόγος Νίκος Σερέτης πρόσκαιρη καταιγίδα προερχόμενη από τα βορειοανατολικά επηρέασε την πόλη με κύριο χαρακτηριστικό την αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα!! Από πλευράς βροχόπτωσης επηρεάστηκαν περισσότερο τα βόρεια προάστια της πόλης και οι περιοχές πέριξ του Ρίου.

Επιστροφή στον βελτιωμένο καιρό από αύριο με μέγιστες θερμοκρασίες που θα βρίσκονται πλησίον των 30oC αφού η ατμοσφαιρική διαταραχή που μας επηρέασε θα κινηθεί νοτιότερα στον ελλαδικό χώρο.

ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες του κ. Σερέτη:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις