Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Αν δεν γινόταν η επέμβαση αμέσως, τότε θα είχα τελειώσει!»

«Αν δεν γινόταν η επέμβαση αμέσως, τότε ...

«Σοκαρίστηκα μετά την εγχείριση, όταν αναλογίστηκα τι είχα και πως γλίτωσα»

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε στην εκπομπή Splash για το ατύχημα που είχε και κινδύνεψε η ζωή του από το αιμάτωμα που δημιουργήθηκε στο κεφάλι, αλλά και για την αποχή του εδώ και χρόνια από την τηλεόραση.

«Είχα πάθει ένα αιμάτωμα στο κεφάλι, το οποίο προχωρούσε προς τον εγκέφαλο και εάν δεν γινόταν η επέμβαση αμέσως και ακουμπούσε το αιμάτωμα στον εγκέφαλο, τότε θα είχα τελειώσει. Συνέβη από βουτιά στη θάλασσα. Η ζωή σε κάνει πολύ δυνατό στις δύσκολες στιγμές. Ήταν μια εγχείριση σοβαρή. Νομίζω πως σοκαρίστηκα μετά την εγχείριση, όταν αναλογίστηκα τι είχα και τι πέρασα και πως γλίτωσα. Τότε με έπιασε μια συγκίνηση.

Δεν είμαι στην τηλεόραση από τον Ιανουάριο του 2011. Δεν είχα πρόταση. Το να κάνεις μια πορεία στην τηλεόραση εξαρτάται πάρα πολύ από τον προϊστάμενο σου, το κανάλι σου, την εταιρεία παραγωγής. Ήθελαν καινούρια πρόσωπα, ήθελαν πιο νέο κόσμο, ήθελαν εκπομπές που να είναι λίγο πιο φθηνές.

Μεγαλώσαμε κιόλας. Η τηλεόραση έχει απαιτήσεις, θέλει ενέργεια. Όταν έκανα γυρίσματα, κάναμε 14-16 ώρες γύρισμα. Αυτά δεν μπορεί να τα κάνει ένας άνθρωπος που είναι πολύ μεγάλος.

Το MasterChef θεωρώ ότι είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη εκπομπή. Ο ΑΝΤ1 με το Hell’s Kitchen, έκανε ένα μεγάλο λάθος. Το έπαιζε δύο φορές την εβδομάδα μόνο, οπότε εμείς οι τηλεθεατές το ξεχνούσαμε. Το ίδιο λάθος έκανε και τότε που έκανα το Top Chef. Θα ξαναπήγαινα ως κριτής σε talent show.

Δεν παίρνω ούτε μια δεκάρα από τις επαναλήψεις στο MEGA. Αν έπαιρνα ένα κατοστάρικο την εκπομπή, θα είχα λύσει το πρόβλημα της ζωής μου. Υπάρχει επεισόδιο που έχει παιχτεί 40 φορές», λέει ο Ηλίας Μαμαλάκης ενώ αναφέρεται και στον Έκτορα Μποτρίνι και την εκπομπή που έκανε στον ΑΝΤ1.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight