Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τον μαχαίρωσε και έγινε καπνός – Πώς ξεκίνησε ο καβγάς – Αναζητείται 25χρονη

Πάτρα: Τον μαχαίρωσε και έγινε καπνός – ...

Το πρωτοφανές περιστατικό έγινε στο πάρκο κάτω από την Αγία Αλεξιώτισσα

Εξακολουθεί να αναζητείται η 25χρονη γυναίκα που τραυμάτισε με μαχαίρι χθες βράδυ σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην ευρύτερη περιοχή του ΚΕΤΧ Πάτρας. Σε βάρος της έχει  σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβασης του νόμου περί όπλων. Η γυναίκα φέρεται να του προκάλεσε εκδορές με μαχαίρι στην ωμοπλάτη. Ο 38χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, το επεισόδιο ξεκίνησε μετά από τσακωμό δυο ανηλίκων, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού. Τα παιδιά κάλεσαν τηλεφωνικά τους οικείους τους, που κατέφθασαν στο σημείο και μετά από καβγά, των ενηλίκων αυτή τη φορά, ο ένας κατέληξε στο νοσοκομείο και η άλλη αναζητείται από την Αστυνομία.

Νωρίτερα

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει αυτή την ώρα η Αστυνομία, στην ευρύτερη περιοχή γύρω από την Αγία Αλεξιώτισσα στην Πάτρα, όπου νωρίτερα ένας άνδρας τραυματίστηκε από μαχαίρι, μετά από καβγά.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου είναι γυναίκα και οι αστυνομικοί την αναζητούν βάσει των περιγραφών που έχουν.

Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει πολλαπλές μαχαιριές στην πλάτη και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ωστόσο τα τραύματά του είναι επιπόλαια.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της συμπλοκής.

21.32: Ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός επεισοδίου που έγινε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή του ΚΕΤΧ. Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει μαχαιρωθεί και επί τόπου σπεύδει ασθενοφόρο.

Το επεισόδιο έγινε στο πάρκο δίπλα από το γήπεδο της Αγίας Αλεξιώτισσας. Επί τόπου βρίσκεται δύναμη της Αστυνομίας, ενώ στη γειτονιά επικρατεί μεγάλη αναστάτωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις