Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τον έψαχνε η Εuropol για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και βιασμό και συνελήφθη στη Γαστούνη - Στη φυλακή 62χρονος αλλοδαπός

Τον έψαχνε η Εuropol για  σεξουαλική κακ...

Προφυλακιστέος μέχρι να εκδοθεί στη χώρα του

Συνελήφθη χθες το πρωί στη Γαστούνη Ηλείας, από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού ένας 62χρονος αλλοδαπός. Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης των Ελβετικών Αρχών μέσω Europol. Το ένταλμα σύλληψης αφορά τα αδικήματα της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων κατ΄εξακολούθηση και του βιασμού, τα οποία φέρεται να διέπραξε στο εξωτερικό.

Ο άνδρας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Πατρών, ο οποίος τον προφυλάκισε, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες έκδοσης στη χώρα του.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ



Συνελήφθη, χθες (11-7-2018) το πρωί, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Γαστούνης, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, ένας 62χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης των Ελβετικών Αρχών, για σεξουαλική  κακοποίηση ανηλίκων κατ΄ εξακολούθηση και βιασμό.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Πατρών και παραμένει προσωρινά κρατούμενος σε σωφρονιστικό κατάστημα της Χώρας έως  δρομολογηθούν οι διαδικασίες έκδοσής του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις