Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Το Σάββατο το βράδυ στην Πάτρα live ο Κώστας Μαρτάκης

Πάτρα: Το Σάββατο το βράδυ στην Πάτρα li...

Αναμένεται να ερμηνεύσει όλες τις επιτυχίες του

Ο 34χρονος γοητευτικός τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης που τις προηγούμενες μέρες ταλαιπωρήθηκε από μία οξεία αμυγδαλίτιδα και έκανε θεραπεία σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας, φαίνεται πως ξεπέρασε το πρόβλημα και το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 το βράδυ θα βρίσκεται εδώ στην Πάτρα σε γνωστό κέντρο διασκέδασης για μία και μοναδική live μουσική εμφάνιση.

Αναμένεται να διασκεδάσει και να ξεσηκώσει τους Πατρινούς με όλες τις επιτυχίες του όπως το «Πες το ναι», «Τα καλοκαιρινά τα σ΄αγαπώ», «Πάντα θα ζεις», «Θέλω επειγόντως διακοπές», «Πιο κοντά», «Μόνος μου», «Δύο Φωτιές» αλλά και το «Άξιζε» και το πιο καινούριο του κομμάτι, την μπαλάντα «Μέτρα».

Ο Κώστας Μαρτάκης που ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους και για την Γιουροβίζιον και αν θα ξαναπροσπαθούσε να στείλει τραγούδι στον εθνικό τελικό, είπε με νόημα πως είναι πια μεγάλος σε ηλικία!

Ακόμα ο ίδιος δημοσίευσε στα stories του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram μία φωτογραφία του από την ιδιωτική κλινική όπου έκανε τη θεραπεία για την αμυγδαλίτιδα και σχολίασε χαρακτηριστικά: «Not my Day (δεν είναι η ημέρα μου)».

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί του φίλοι και θαυμαστές έσπευσαν να του ευχηθούν «γρήγορη ανάρρωση».

Ο Κώστας Μαρτάκης αγαπά την Πάτρα και έχει ξαναέρθει κατά το παρελθόν. Το Σάββατο 12/5/2018 θα εμφανιστεί στο κέντρο Αστέρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight