Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ - Κακοκαιρία από σήμερα και ως την Τρίτη - Η πρόγνωση ανά ημέρα

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ - Κακοκαιρία ...

Αλλάζει ο καιρό

Έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων εξέδωσε νωρίτερα η ΕΜΥ. Ο καιρός αλλάζει δραματικά και αναμένονται βροχές, καταιγίδες και χαλάζι. Η ΕΜΥ ενημερώνει για τα φαινόμενα ως και την ερχόμενη Τρίτη. Δείτε την πρόγνωση ανά ημέρα

Σήμερα Παρασκευή

Τα φαινόμενα, κυρίως το απόγευμα, θα πλήξουν την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Μακεδονία

Αύριο Σάββατο

Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι αναμένονται στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Μακεδονία και στη Δυτική και Βόρεια Θεσσαλία. Τα φαινόμενα θα πλήξουν τις περιοχές αυτές το απόγευμα και το βράδυ.

Την Κυριακή

Η κακοκαιρία θα πλήξει το πρωί τη Δυτική και την Κεντρική Μακεδονία,αλλά και τις Σποράδες, ενώ το μεσημέρι τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Θεσσαλία, την Εύβοια, την Ανατολική Στερεά, τη Βόρεια Πελοπόννησο και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Τη Δευτέρα

Η κακοκαιρία θα πλήξει τις πρωινές ώρες τα φαινόμενα θα πλήξουν την Εύβοια ως το μεσημέρι και από το απόγευμα τα νησιά σε ανατολικό Αιγαίο, Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα, ενώ προς το απόγευμα θα επεκταθούν σε Ανατολική Στερεά και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Την Τρίτη

Τα φαινόμενα κατά τόπους θα πλήξουν τις ηπειρωτικές περιοχές της χώρας το μεσημέρι και το απόγευμα. Ανάλογη εικόνα θα έχει ο καιρός και την Τετάρτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις