Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η πρώτη ημέρα υιοθεσίας αποκλειστικά ενήλικων σκύλων στην Πάτρα... πλησιάζει!

Η πρώτη ημέρα υιοθεσίας αποκλειστικά ενή...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Όλες οι πληροφόριες για τους ενδιαφερόμενους

Την πρώτη ημέρα υιοθεσίας αποκλειστικά ενήλικων ζώων θα ζήσουν σε λίγες μέρες οι Πατρινοί. Θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν διαθέσιμα προς υιοθεσία σκυλιά που περιμένουν να αποκτήσουν μία οικογένεια που θα τους χαρίσει θαλπωρή και αγάπη.

Μάλιστα όλα τα σκυλιά θα δοθούν με συμβόλαιο υιοθεσίας. Στην εκδήλωση θα παρευρίσκεται η θετική εκπαιδεύτρια του Mynewdog Positive Training - Θετική Εκπαίδευση για να λύσει όλες  τις απορίες και να σας δώσει τα απαραίτητα εφόδια ώστε οι ενδιαφερόμενοι να αναπτύξουν μια τέλεια σχέση με τον σκύλο που θα επιλέξουν να κάνουν μέλος της οικογένειάς τους.

Πού ...πάνε τα κατοικίδιά μας όταν πεθαίνουν; Πού τα θάβουν οι Πατρινοί;

Όπως αναφέρει το event που έχει δημιουργηθεί στο facebook:

 

Υιοθεσία ενήλικων σκυλιών που περιμένουν να αποκτήσουν μία οικογένεια

 

Μαζί με την Ζωή, την Αμελί, τη Ρόξυ, τον Coco, τη Φιόνα, τον Gift, την Ολίβια, τον Καρυοθραύστη και την Ιόλη είναι ευπρόσδεκτο και οποιοδήποτε άλλο αδέσποτο φιλοξενείται από εθελοντή και ψάχνει σπίτι, αρκεί να είναι κοινωνικό και να τα πάει καλά με ανθρώπους και άλλα ζώα.

Μαζί μας επίσης θα βρίσκονται οι Ζω.Ε.Σ και στον πάγκο τους θα μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τις δράσεις τους που τώρα ξεκινάνε και στα σχολεία της Πάτρας. Η Ημέρα Υιοθεσίας Ενήλικων Σκυλιών είναι ένα πρότζεκτ στα πλαίσια του Jane Goodall's Roots&Shoots Greece

Την προσπάθεια στηρίζουν οι Μουσούδες για σπίτι που εδώ και χρόνια ασχολούνται με την προώθηση αγγελιών αδέσποτων, το Happy Dog Pet Shop και η εθελόντρια Αριστέα Ψούνη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαΐου από τις 10 το πρωί έως τις 17:00  στο Happy Dog Pet Shop που βρίσκεται Κορίνθου 328.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις