Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση του Γιώργου Στεργιόπουλου - Εντοπίστηκε νεκρός – Τι λέει συμφοιτήτρια του στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση του Γιώρ...

Ο 32χρονος αγνοείτο από την Παρασκευή

Τραγική κατάληξη είχε πριν από λίγο η έρευνα για την εξαφάνιση του Γιώργου Στεργιόπουλου από τον Άγιο Στέφανο. Δυστυχώς ο 32χρονος Γιώργος Στεργιόπουλος εντοπίστηκε σήμερα νεκρός.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Silver Alert ο 32χρονος Γιώργος Στεργιόπουλος ο οποίος αγνοείτο από την Παρασκευή (20.04.2018) εντοπίστηκε νεκρός μετά από αξιοποίηση σοβαρών μαρτυρίων και έρευνες.

«Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Γεώργιο Στεργιόπουλο. Η ομάδα μας και σήμερα με την πολύτιμη αρωγή των δύο Drones του Αλέξη Αλεξίου της flygreecedrone, της Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής (ΕΟΔΑ) και εθελοντών κατά την διάρκεια των σημερινών ερευνών, αξιοποιώντας και κάποιες σοβαρές μαρτυρίες που είχε λάβει η υπηρεσία Silver Alert στο τηλέφωνο 1065, βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο εύρημα της σορού το άτυχου Γεώργιου Στεργιόπουλου. Αυτή την στιγμή η ΕΜΑΚ που βρίσκεται στην περιοχή, πλησιάζει το σημείο που βρέθηκε η σορός, ενώ τα Drones υπερίπτανται».

O Γιώργος Στεργιόπουλος εξαφανίστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 20 Απριλίου και τις τελευταίες ώρες μετά από έκκληση της οικογένειας υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση για πληροφορίες που θα βοηθούσαν στον εντοπισμό του.

Το γεγονός πως το αυτοκίνητο του, ένα FIAT Seicento με αριθμό κυκλοφορίας ΒΥΙ 3360, εντοπίστηκε από την Αστυνομία το μεσημέρι της ίδιας μέρας, σ' ένα οικόπεδο λίγο μετά το φράγμα του Μαραθώνα, είχε εντείνει την ανησυχία των δικών του.

Το όχημα ήταν κλειδωμένο και μέσα του βρισκόταν το πορτοφόλι του με χρήματα και όλα τα προσωπικά του έγγραφα και το σακίδιο του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ιστοσελίδα της Αγγελικής Νικολούλη, το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος δεν εργαζόταν και είχε πρόσφατα χωρίσει.

Τι δήλωσε χθες συμφοιτήτρια του Γιώργου

Η φοιτήτρια Κ. Ρ. δήλωσε μίλησε χθες στα Foititikanea.gr και ενώ ακόμη δεν είχε γίνει γνστή η τραγική εξέλιξη της εξαφάνισης του Γιώργου Στεργιόπουλου. Όπως είχε πει: «Ο Γιώργος είναι ένα εξαιρετικό και αξιόλογο παιδί, δραστήριο και θέτει συνεχώς στόχους για να εξελίσσεται. Απίστευτο χιούμορ, άνθρωπος που ο καθένας από εμάς θέλει για φίλο. Όσον αφορά τις σπουδές του, τον Σεπτέμβριο έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει την διπλωματική εργασία του, αν και αρχικά, λέγαμε να παρουσιάσουμε μαζί, τώρα το Μάιο, για να ξεκομπλάρει ο ένας τον άλλο. Εργαζόταν σε εταιρεία αλλαντοποϊίας, αλλά εδώ και λίγο καιρό είχε σταματήσει. Από κοντά έχουμε καιρό να συναντηθούμε, λόγω της μετακόμισης μου στον Έβρο και λόγω δικών του επαγγελματικών υποχρεώσεων. Στο τηλέφωνο, όμως, τελευταία φορά μιλήσαμε στις 5 Απριλίου και τελευταία μηνύματα στις 12 Απριλίου. Περίμενα να πάρω κάποια αποτελέσματα από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω και να τον πάρω για να τον ενημερώσω. Με στηρίζει σε αυτό σε συνδυασμό με την πίεση που έχω για να παραδοθεί η διπλωματική μου... Οπότε, στέλναμε μηνύματα για να αλληλοπειραχτούμε. Σχετικά με την συμπεριφορά του ή αν υπήρχε κάτι που τον απασχολούσε, τελευταία, δεν φάνηκε κάτι. Όχι! Σε κάθε συνομιλία ήταν μέσα στη χαρά και μέσα στο κέφι. Μία υπερκόπωση τον ταλαιπώρησε πριν κάποιους μήνες, αλλά ξεκουράστηκε και μου είπε πως ήταν και η ευκαιρία να ασχοληθεί πιο πολύ με τη διπλωματική σε εκείνη την αναρρωτική άδεια που πήρε. Τα παραπάνω μου τα είχε αναφέρει σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε αρχές Μαρτίου. ...Το μόνο που θέλω να πω είναι πως εύχομαι να είναι καλά και να επιστρέψει στους δικούς του ανθρώπους.. Και πως καθετί δύσκολο που περνάμε πρέπει να μας κάνει πιο δυνατούς. Αυτό. Να είναι καλά μόνο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις