Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Ιωάννης Παναγιωτόπουλος διάδοχος του Δημήτρη Δουγένη στην Καρδιοθωρακοχειρουργική του Ρίου - Σε δυόμιση μήνες...

Ο Ιωάννης Παναγιωτόπουλος διάδοχος του Δ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Πέρασε ένας χρόνος από την αποχώρηση του Δημήτρη Δουγένη

Ως Επιμελητής Ά έρχεται στην Καρδιοθωρακοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, ο καρδιοχειρουργός Ιωάννης Παναγιωτόπουλλος, οποίος θα καλύψει το κενό που άφησε με την αποχώρηση του, στις αρχές του 2017,  ο καθηγητής Δημήτρης Δουγένης.

Πρόκειται για τον αναπληρωτή Διευθυντής του Α' Καρδιοχειρουργικού Τμήματος του Ερρίκος Ντυνάν.

Στις ...καθυστερήσεις αναζητείται ο αντικαταστάστης του Δουγένη στην Καρδιοθωρακοχειρουργική του Ρίου - Εκ των έσω η προσωρινή αναπλήρωση

Όπως ανέφερε στο thebest.gr ο διοικητής του νοσοκομείου Θεόδωρος Πισιμίσης, ο κ. Παναγιωτόπουλος επιλέχθηκε μέσα από διαδικασία κρίσης του νοσοκομείου και θα είχε ολοκληρωθεί αν δεν είχαν προκύψει κάποια γραφειοκρατικά προβλήματα. Παρόλα αυτά τα απαραίτητα έγγραφα βρίσκονται στο υπουργείο υγείας και μέσα στους επόμενους 2,5 μήνες ο κ. Παναγιωτόπουλος θα βρίσκεται στο νοσοκομείο του Ρίου.

Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Πισιμίσης πέρα από αυτό το νοσοκομείο είναι σε «καλό δρόμο» προκειμένου να καλύψει κι άλλα σημαντικά κενά που υπάρχουν.

«Δουλεύουμε ταυτόχρονα έτσι ώστε να έρθουν στο νοσοκομείο βοηθοί, νεαρότεροι γιατροί και νοσηλευτές. Δεν είναι εύκολη δουλειά. Είχαμε τον πανάξιο Δημήτρη Δουγένη που έκανε εκατοντάδες εγχειρήσεις  αλλά έπρεπε να υπάρχουν προβλέψεις για αυτά τα πράγματα έτσι ώστε να μην είχαμε βρεθεί σε αυτή τη δύσκολη θέση μετά την αποχώρηση του».

Φεύγει ο Δημήτρης Δουγένης από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, μετά από 30 χρόνια

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις