Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εργαζόμενοι Αγίου Ανδρέα: Δεν έχουμε ακόμα προϋπολογισμό

Εργαζόμενοι Αγίου Ανδρέα: Δεν έχουμε ακό...

"Δεν μπορούν να πληρωθούν εργαζόμενοι αργίες και νυχτερινά του Δεκεμβρίου"

Σε προβλήματα που προκαλεί η μη έγκριση μέχρι σήμερα του προϋπολογισμού του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών Άγιος Ανδρέας αναφέρεται με ανακοίνωσή  του το Σωματείο Εργαζομένων  του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Αναλυτικά:

"Σε λίγες ημέρες τελειώνει και ο δεύτερος μήνας του 2018 και εμείς στο Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ ακόμη δεν έχουμε τον σχετικό προϋπολογισμό. Έναν προϋπολογισμό που οι Διοικούντες με περίσσεια θράσους διατυμπάνιζαν, ότι για πρώτη φορά θα είχαμε την εφαρμογή του από την πρώτη κιόλας ημέρα της νέας χρονιάς, βάσει των σχετικών εξαγγελιών της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, που δεσμευόταν ότι θα τους είχε ολοκληρώσει για όλα τα Νοσοκομεία πολύ πριν τον ερχομό της νέας χρονιάς.

Παρά τα προαναφερόμενα, δυστυχώς μέχρι και σήμερα, αυτός ο προϋπολογισμός δεν έχει εγκριθεί ακόμη από το Υπουργείο Υγείας, με αποτέλεσμα πέραν των άλλων οι Συνάδελφοί μας να μην μπορούν να πληρωθούν τα τόσο αναγκαία και απαραίτητα χρήματα των οφειλόμενων Αργιών και Νυκτερινών του Δεκέμβρη του 2017.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ αυτήν την καθυστέρηση και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ την σχετική ολοκλήρωση και αποστολή του προϋπολογισμού του 2018. Του προϋπολογισμού που υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζουμε να διεκδικούμε την αύξησή του κατά 40% τουλάχιστον, την προσαρμογή του δηλ. στα νέα δεδομένα της αυξημένης λειτουργίας του Νοσοκομείου μας, προκειμένου να μην ξαναζήσουμε τα φαινόμενα του 2017, όπου δυστυχώς:

ü γίναμε ζητιάνοι αναζητώντας φάρμακα και υγειονομικό υλικό στα Νοσοκομεία της περιοχής μας και όχι μόνον.

ü είχαμε δυσλειτουργίες στα χειρουργεία όπου 30 και πλέον χειρουργεία παραπέμφθηκαν στο 2018 λόγω αδυναμίας προμήθειας των σχετικών υλικών.

ü είχαμε στασιμότητα σε έργα αναγκαία και απαραίτητα λόγω της μεταστέγασης, έργα που ακόμη εκκρεμούν και πιστώσεις που ακόμη υπολείπονται των σχετικών δεσμεύσεων.

ζητήματα που θέσαμε στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, τόσο στον Κον Ξανθό στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Συνεδρίου, όσο και στον Κον Πολάκη κατά την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο, όπου αρκέστηκαν στις πλασματικές ωραιοποιήσεις και όχι μόνον".

Δ.Σ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  ¨ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις