Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χρήματα στους ξενοδόχους της Πάτρας που στεγάζουν φοιτητές υπόσχεται το ίδρυμα Νεολαίας

Χρήματα στους ξενοδόχους της Πάτρας που ...

Ξεμένει από πετρέλαιο από η Φοιτητική Εστία

Υπόσχεση για λύση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί με τη στέγαση 140 φοιτητών σε ξενοδοχεία της Πάτρας δίνει το Ινστιτούτο Διά Βίου Μάθησης . Σε ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει: "Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ έχει προγραμματίσει να εξοφλήσει όλα τα ξενοδοχεία που στεγάζουν φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών μέχρι 30/4, εφόσον αυτά προσκομίσουν όλα τα απαραίτητα παραστατικά. Κανένας φοιτητής του Πανεπιστημίου Πατρών που διαμένει νόμιμα σε ξενοδοχείο εν είδει φοιτητικής εστίας, δε θα απωλέσει τη δυνατότητα στέγασης".

O Διευθυντής της Εστίας Γιώργος Αθανασόπουλος, ο οποίος μέχρι τις 3.30 το μεσημέρι βρισκόταν σε κατάσταση "ομηρίας" και όχι κλειδωμένος, όπως είπε στο thebest.gr, από διαμαρτυρόμενους φοιτητές, επισημαίνει την ανάγκη να βρεθούν λύση στα προβλήματα που έχουν προκληθεί στη λειτουργία της Φοιτητικής Εστίας "εξαιτίας της αδυναμίας του Ιδρύματος να ανταποκριθεί στον ρόλο του".

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Στο πόδι βρίσκονται 140 φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών, οι οποίοι φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία της Πάτρας, λόγω έλλειψης χωρητικότητας της Φοιτητικής Εστίας Πατρών.

Τα δύο ξενοδοχεία, όπως εξηγεί στο thebest.gr o Διευθυντής της Φοιτητικής Εστίας Πατρών Γιώργος Αθανασόπουλος, από το τέλος Οκτωβρίου είναι χωρίς συμβάσεις, καθώς ενώ έληξαν, το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια βίου μάθησης, δεν έχει προχωρήσει σε ανανέωση, ενώ οφείλονται χρήματα από τον περασμένο Ιανουάριο.

Αποτέλεσμα είναι οι ξενοδόχοι να στείλουν επιστολή - τελεσίγραφο για τακτοποίηση υποχρεώσεων ως το τέλος του μήνα, αλλιώς τα παιδιά θα πρέπει να αφήσουν τα δωμάτια.

"Φοιτητές ήταν νωρίτερα στο γραφείο μου. Έχουν δίκιο. Μίλησα με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος, ζητώντας να τακτοποιήσει το θέμα σήμερα", τονίζει ο κ. Αθανασόπουλος.

Την ίδια ώρα τα προβλήματα στη Φοιτητική Εστία Πατρών παραμένουν και σύμφωνα με τον Διευθυντή ξεμένουν ξανά από πετρέλαιο θέρμανσης.

«Μαζί με τους διευθυντές όλων των Φοιτητικών Εστιών έχουμε ζητήσει εγγράφως από τις 8 Ιανουαρίου συνάντηση στο Ίδρυμα Νεολαίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στις Φοιτητικές Εστίες και ακόμα δεν έχουμε λάβει απάντηση», δηλώνει ο Γιώργος Αθανασόπουλος.

Από σήμερα η λειτουργία του εστιατορίου της Φοιτητικής Εστίας Πατρών

Ξέμεινε από τρόφιμα το εστιατόριο της Φοιτητικής Εστίας του ...

Έρχεται "ζεστό" χρήμα στην φοιτητική εστία Πατρών ... - The Best News

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις