Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κοτρωνάρος: Προσπάθησα επί 20 λεπτά, να επαναφέρω στη ζωή τον Δημήτρη Κωνσταντίνου

Κοτρωνάρος: Προσπάθησα επί 20 λεπτά, να ...

Παραμένει στις Άνδεις η σορός του Πατρινού γιατρού

Στις Άνδεις παραμένει ακόμα το άψυχο σώμα του Πατρινού γιατρού Δημήτρη Κωνσταντίνου ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή κατά της διάρκεια ορειβασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες η επιχείρηση μεταφοράς της σορού του σε χαμηλότερα επίπεδα προκειμένου να μπορέσει να την παραλάβει κάποιο ελικόπτερο αναμένεται να γίνει είτε την Παρασκευή, είτε το Σάββατο.

Οι τελευταίες ώρες πριν το μοιραίο με τον τραγικό θάνατο του Δημήτρη Κωνσταντίνου στο Ακονκάγκουα- ΦΩΤΟ

Ο αρχηγός της ορειβατική αποστολής Παναγιώτης Κοτρωνάρος υποστηρίζει ότι οι Αρχές της Αργεντινής αρνούνται την συμμετοχή του στην προσπάθεια μεταφοράς του φίλου του. Μιλώντας στο “Live News” του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» δήλωσε συντετριμμένος από τον θάνατο του Δημήτρη Κωνσταντίνου.

Πώς ο επίσης ξαφνικός θάνατος του πατέρα του Δημήτρη Κωνσταντίνου, Θρασύβουλου το 1964, στιγμάτισε τη ζωή της Πάτρας για δύο δεκαετίες

Είπε μάλιστα ότι ο Πατρινός γιατρός πέθανε μέσα σε λίγα λεπτά και μάλλον θα ήταν αδύνατον, αν έφθανε βοήθεια από την Αργεντινή, να τον κρατήσουν στην ζωή. «Θα ήταν πολύ δύσκολο να τον επαναφέρει κανείς, στα 6.900 λόγω ψύχους και χαμηλού οξυγόνου. Το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν μαλάξεις και τεχνητές αναπνοές για 20 λεπτά. Όλο αυτό το διάστημα πέρασαν δύο αποστολές στα 7-8 μέτρα, δεν στάθηκαν να δουν τι συμβαίνει. Δεν λέω ότι θα τον επανέφεραν αλλά ούτε να δουν τι έγινε σταμάτησαν», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κοτρωνάρος.

Τους "πάγωσε" ο γιατρός...Τι λένε στο thebest.gr, φίλοι, συνεργάτες και συναθλητές του Δημήτρη Κωνσταντίνου - BINTEO

Το θέμα του τραγικού θανάτου του Πατρινού νευροχειρουργού εξακολουθεί να είναι θέμα όχι μόνο στα Πατρινά αλλά και στα Αθηναϊκά ΜΜΕ, καθώς και στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των Αθηναϊκών Τηλεοπτικών Καναλιών από το Star μέχρι τον ΣΚΑΙ.

ΣΟΚ από τον θάνατο του νευροχειρούργου του ΠΓΝ Πατρών, Δημήτρη Κωνσταντίνου στην Αργεντινή

Τριήμερο πένθος στο Νοσοκομείο του Ρίου για τον θάνατο του Δημήτρη Κωνσταντίνου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις