Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Εύλικτα καπάκια" με το περιβάλλον για την αλληλεγγύη

Πάτρα: "Εύλικτα καπάκια" με το...

Εκδήλωση στην Αγορά Αργύρη

Πραγματοποιήθηκε στην Αγορά Αργύρη της Πάτρας η εκδήλωση της δράσης Ευέλικτα Καπάκια από το Τμήμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Αχαίας. Παρουσιάστηκε η δράση και τα αποτελέσματά της για το σχολικό έτος 2016-2017.

Επίσης βραβεύθηκαν φορείς που συνέβαλαν καθοριστικά στην υλοποίηση της δράσης και σχολεία τα οποία συγκέντρωσαν πολύ μεγάλες ποσότητες πλαστικών πωμάτων.

Είναι πολύ σημαντικό να υπογραμμιστεί ότι ο χαρακτήρας της δράσης δεν είναι διαγωνιστικός και ότι τα σχολεία που βραβεύθηκαν μέσα στην αίθουσα θεωρούνται επάξιοι εκπρόσωποι του συνόλου των συμμετεχόντων σχολείων.

Στην εκδήλωση παρευρέθη ο πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου μας κ, Νικόλαος Μαγκαφάς όπου παρέλαβε  το βραβείο των σχολείων του Γυμνασίου – Λυκείου – ΕΠΑΛ Καλαβρύτων, και που είναι το 1ο Βραβείο για τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και το βραβείο του Γυμνασίου – Λυκείου Κλειτορίας ,και ο σχολικός σύμβουλος κ, Φάνης Βαλμάς όπου παρέλαβε το βραβείο του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Καλαβρύτων  και που είναι 2ο  Βραβείο για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Με τα έσοδα από τη διάθεση των,  καπακίων αγοράστηκε ειδικός εξοπλισμός (αναπηρικά αμαξίδια, ειδικά στρώματα κλπ.), για τα σχολεία της Αχαΐας που τα έχουν ανάγκη,

Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό, όπως φαίνεται, για την ευαισθησία που έδειξαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των συγκεκριμένων σχολείων του Δήμου μας, οι οποίοι με την καθοδήγηση των Διευθυντών τους και των διδασκόντων    τους  συγκέντρωσαν, τόσα πολλά καπάκια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις