Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Βασιλειάδης: Είναι μεγάλο ατόπημα οι δηλώσεις Ζουράρι

Βασιλειάδης:  Είναι μεγάλο ατόπημα οι  δ...

"Ήταν λάθος ακόμη κι αν το έκανε για λόγους αστεϊσμού"

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, απάντησε σήμερα, με συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM», στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, εναντίον της κυβέρνησης, με αφορμή τις δηλώσεις του Κώστα Ζουράρι. Τόνισε ότι η διοίκηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, κακώς προσπαθεί να πολιτικοποιήσει το ποδόσφαιρο, σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι υπάρχει κόντρα Ολυμπιακού με την κυβέρνηση της χώρας.

"Ερίδματε πρωθυπουργέ και σύντροφε" - Η επιστολή παραίτησης του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι

Αναλυτικά:

Για τα όσα δήλωσε ο κ. Ζουράρις για τους οπαδούς Ολυμπιακού και Άρη:

«Είχα μιλήσει για ατόπημα και την πρώτη φορά. Ήταν λάθος ακόμη κι αν το έκανε για λόγους αστεϊσμού. Πέρα από το γεγονός ότι προσβάλει τους φίλους δύο ιστορικών ομάδων, είναι πράγματα που δεν πρέπει να λέγονται και δεν πρέπει να επικροτούνται. Δίνουμε μάχη να φύγει η χυδαιολογία από τα γήπεδα κι όταν αναπαράγεται από μας είναι πρόβλημα. Είναι γνωστός ο λόγος και η καυστικότητα του κ. Ζουράρι, είναι ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ που δέχεται και πειράγματα με χαμόγελο, αλλά εδώ είναι λάθος. Είναι μεγάλο ατόπημα και σαφέστατα δεν εκφράζει την κυβέρνηση και την πολιτική της στον αθλητισμό».

-Για το αν ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει δεκτή την παραίτησή του:

«Δεν νομίζω ότι δεν θα γίνει δεκτή, αλλά αυτό είναι στο χέρι του πρωθυπουργού. Δεν θέλω να εμπλακώ εγώ σε αυτό. Προσωπικά αυτό που κάνω είναι να καταδικάζω και να διαφωνώ. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Δεν είναι σωστό να αναπαράγουμε εμείς τη χυδαιολογία που υπάρχει στα ελληνικά γήπεδα. Σας ξαναλέω πάντως ότι νομίζω πως και ο ίδιος έχει καταλάβει το ατόπημα».

ΑΠΕ ΜΠΕ

ΔΙΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το τηλέφωνο Καμμένου στον Ζουράρι για να παραιτηθεί

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις