Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η τελευταία συνέντευξη του Τζίμη Πανούση- ΔΕΙΤΕ τι έλεγε τρεις μήνες πριν πεθάνει- ΒΙΝΤΕΟ

Η τελευταία συνέντευξη του Τζίμη Πανούση...

Καυστικός όπως πάντα

Ο αθυρόστομος αλλά και καυστικός τραγουδοποιός, ηθοποιός και συγγραφέας, Τζίμης Πανούσης, μίλησε τρεις μήνες πριν τον θάνατο του στην διαδικτυακή τηλεοπτική εκπομπή «30+3» της WebTV του MyPortal.gr και τη δημοσιογράφο, Μαρία Σαμολαδά. Διαγράφοντας μία πορεία για περισσότερα από 40 χρόνια παραδέχθηκε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα στον κόσμο, ενώ θυμήθηκε πως ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη στην οποία βρέθηκε για σπουδές, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι Θεσσαλονικιές είναι «φαρμακομούνες».

Εξέφρασε τον προβληματισμό του για τους νέους και την ελπίδα που χάθηκε, ενώ δείχνει την ειλικρινή ευαισθησία του για κοινωνικά φαινόμενα, όπως η ανεργία.

Άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, ενώ αναφέρεται στην αριστερά και στην νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου, λέγοντας ότι είναι ένα ύπουλο σχέδιο.

Απάντησε στο αν ο ίδιος είναι αριστερός και περιγράφει τι σημαίνει αυτό, για τις ευαισθησίες που έχει και δεν μπορεί να περνάει καλά όταν υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι υποφέρουν. Χαρακτήρισε τον Μητσοτάκη χειρότερο από τον Τσίπρα και προέβλεψε ότι ο πρώτος δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός, καθώς ο δεύτερος όπως είπε είναι «σοβιετικού τύπου» και δεν πρόκειται να κάνει εκλογές.

 

Πηγή: myportal.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight