Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μισός... άνθρωπος έχει μείνει ο Σουμάχερ

Μισός... άνθρωπος έχει μείνει ο Σουμάχερ

Συγκρουόμενες οι πληροφορίες για την υγεία του Γερμανού κορυφαίου οδηγού

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται στις 29 Δεκεμβρίου από την ημέρα ο Μίκαελ Σουμάχερ χτύπησε το κεφάλι του κάνοντας σκι και από τότε βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση. Ελάχιστες πληροφορίες φτάνουν στα αυτιά μας για την κατάσταση της υγείας του, με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν.

Οι μόνες πληροφορίες που μπορούμε να εκμαιεύσουμε είναι από τους ανθρώπους που τον επισκέπτονται. Ένας από αυτούς, ο επί χρόνια διευθυντής του στη Φερράρι και πρόεδρος της FIA πλέον Ζαν Τόντ, δηλώνει αισιόδοξος.

«Μας λείπει ο Μάικλ. Αλλά είναι εδώ, ακόμη παλεύει! Η μάχη του συνεχίζεται. Ο Μάικλ είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Ένας σπουδαίος αθλητής του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Είναι σπουδαίος για μένα. Ένας πραγματικός φίλος», ήταν τα λόγια του 71χρονου Γάλλου.

Ο Σουμάχερ σύμφωνα με πληροφορίες παραμένει σε κωματώδη κατάσταση, ενώ μάλιστα φαίνεται να χειροτερεύει. Σύμφωνα με τους γιατρούς του, ο Kaizer έχει υποστεί μη αναστρέψιμη νευρολογική βλάβη.

Το πλέον σοκαρισστικό από τις ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που έρχονται, είναι ότι ο Σουμάχερ έχει συρρικνωθεί χάνοντας 14 εκ. από το ύψος του!  Είναι πια 1,60μ. από 1,74μ. που ήταν και ζυγίζει μόλις 45 κιλά! Δε μπορεί να μιλήσει, να κινηθεί και βρίσκεται σε τεχνική υποστήριξη.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tρία χρόνια σιωπής για Σουμάχερ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight