Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υποψήφιος στο Επιμελητήριο Αχαΐας ο Μιχάλης Γαβριηλόπουλος

Υποψήφιος στο Επιμελητήριο Αχαΐας ο Μιχά...

Με το συνδυασμό του Πλάτωνα Μαρλαφέκα

Στις Επιμελητηριακές Εκλογές συμμετέχει ο Μιχάλης Γαβριηλόπουλος, ως υποψήφιος για το Εμπορικό Τμήμα με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία που έχει ως επικεφαλής τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα.

Ο Μιχαήλ Γαβριηλόπουλος ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1999 στον όμιλο Frigoglass ως Μηχανικός Εξυπηρέτησης πελατών και στην συνέχεια θα περάσει στις Πωλήσεις ως Υπεύθυνος μεγάλων εταιρικών πελατών για την περιοχή της Μέσης Ανατολής και των Βαλκανίων.

Ακολουθώντας το όνειρο του το 2005 ιδρύει με έδρα την Πάτρα την Intercool Hellas, εταιρεία η  οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της επαγγελματικής ψύξης (commercial refrigeration) αναλαμβάνοντας την αντιπροσώπευση για όλη την ανατολική  Ευρώπη ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους επαγγελματικών ψυγείων ο οποίος κατέχει κυρίαρχη θέση στην Ασία και την Μέση Ανατολή, όπου μέχρι σήμερα εκτελεί χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου.

Από την θέση αυτή και έχοντας όραμα και πάθος για την δουλειά του συνεχίζει αδιάκοπτα την προσπάθεια επέκτασης και εκσυγχρονισμού της Ελληνικής εταιρείας προκειμένου να καθιερωθεί στο χώρο αλλά και στην προτίμηση των πελατών.

Με όραμα και υψηλούς στόχους, διεθνή κουλτούρα και έχοντας σαν αποκλειστική πυξίδα τις απαράβατες αρχές που υπαγορεύουν ακεραιότητα και ειλικρίνεια απέναντι στους πελάτες και συνεργάτες, το πάθος για αυτό που κάνει καθώς και την ευθύνη απέναντι στην κοινωνία, το 2013 ιδρύει την Sandenintercool Italy srl με έδρα την Ιταλία με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των πελατών της εταιρίας στην Δυτική Ευρώπη κατέχοντας πλέον την Θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου για όλη την Ευρώπη.

Στο τέλος του 2013, θέλοντας να υπηρετήσει σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό το όραμα του παίρνει μια στρατηγική απόφαση να επεκταθεί στον τομέα του κλιματισμού δημιουργώντας μια  νέα σειρά κλιματιστικών μονάδων την οποία αφού πρώτα θα κατοχυρώσει σε ολόκληρη την Ευρώπη, λανσάρει στην αγορά με το εμπορικό όνομα SENDO air-conditioning.

Η άμεση αποδοχή του SENDO από την Ελληνική αγορά κλιματισμού, η επιτυχημένη εμπορικά πορεία των τελευταίων ετών με μέση ετήσια αύξηση κύκλου εργασιών που ξεπερνάει το 80%, οδήγησαν την εμπορική επέκταση του SENDO Air Conditioning και στις αγορές του εξωτερικού. Με εμπορική παρουσία ήδη στις αγορές της Ιταλίας, της Πορτογαλίας και της Γερμανίας, ετοιμάζονται τα σχέδια για λανσάρισμα του brand και σε άλλες Ευρωπαϊκές αγορές αλλά και σε χώρες της Αφρικής μέσω αποκλειστικών συνεργασιών.

Ο Μιχαήλ Γαβριηλόπουλος γεννήθηκε στις 25 Μαΐου του 1973 στην Αθήνα, γόνος γνωστής Πατρινής οικογενείας. Το 1993 θα μεταβεί στο Λονδίνο όπου και θα ξεκινήσει τις σπουδές του κατέχοντας πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού από το Παναπιστήμιο του Greenwich και στην συνέχεια θα κάνει τις μεταπτυχιακές του σπουδές (Master degree) στην Μηχανολογία, στο Πανεπιστήμιο του City στο Κέντρο του Λονδίνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις