Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Ήθελε τις τηλεοράσεις χωρίς να πληρώσει

Ηλεία: Ήθελε τις τηλεοράσεις χωρίς να πληρώσει

Σύλληψη για απόπειρα απάτης

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στον Ισθμό Κορίνθου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 45χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης. Ειδικότερα, χθες το πρωί, ένας συνεργός του 45χρονου, τηλεφώνησε σε κατάστημα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, με έδρα τον Πύργο και προσποιούμενος τον πελάτη  ζήτησε να αγοράσει είκοσι τηλεοράσεις αντί του χρηματικού ποσού των (12.000) ευρώ, τα οποία θα κατέβαλλε με ηλεκτρονική πληρωμή σε τραπεζικό λογαριασμό.

Στη συνέχεια τηλεφώνησε και σε μεταφορική εταιρεία με έδρα τον Πύργο, ζητώντας να του μεταφέρουν τις τηλεοράσεις στον Ισθμό Κορίνθου.

Ο δράστης δεν κατέβαλλε ποτέ τα χρήματα και η πράξη του καταγγέλθηκε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, οι οποίοι μετέβησαν στον Ισθμό Κορίνθου και συνέλαβαν τον 45χρονο συνεργό του, που ανέμενε για να παραλάβει τις τηλεοράσεις.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του 45χρονου προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς  Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης,  επτά μηνών  και χρηματική ποινή (700) ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας για τις επιταγές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις