Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο πολυαθλητής Μαρίνος Χάλας διαπρέπει σε πολλούς τομείς

Ο πολυαθλητής Μαρίνος Χάλας διαπρέπει σε...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Ετοιμάζεται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα μπόντι μπίλντινγκ

Πρωταθλητής Ελλάδας μοτοσικλέτας, αθλητής ποδηλασίας, μπόντι μπίλντερ και γυμναστής είναι οι ιδιότητες του Μαρίνου Χάλα που πρόσφατα κατέκτησε έναν ακόμα τίτλο σε διαγωνισμό μπόντι μπίλντινγκ.

Έγινε ευρέως γνωστός το 2006 όταν στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην μοτοσικλέτα. Πήρε μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μοτοκρός και στο τέλος της σεζόν ήταν «πρώτος και καλύτερος» με την ΚΤΜ στην κατηγορία SC2 (MXM). Το 2007 ξανασήκωσε την κούπα, όπως και το 2011, εις διπλούν μάλιστα, καθώς στέφθηκε πρωταθλητής τόσο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΟΜΕ, όσο και της ΕΛΠΑ!

Με τη γυναίκα του Μαντώ Αποστολοπούλου

Με τη γυναίκα του Μαντώ Αποστολοπούλου

Με τη γυναίκα του Μαντώ Αποστολοπούλου

Στο πλαίσιο της αποθεραπείας του ύστερα από τραυματισμούς, έκανε ποδηλασία. Παρακινούμενος από τους φίλους του Ανδρέα Μπαζάρογλου και Λουκά Καταπόδη, έκανε πρωταθλητισμό με τον Πήγασο Κυψέλης, διακρίθηκε σε ένα ακόμα άθλημα! Είχε εξαιρετικά πλασαρίσματα σε πολύ δύσκολους αγώνες, ανάμεσά τους και ο «Γύρος θυσίας» στη διαδρομή Πάτρα - Καλάβρυτα.

Ομως δεν είναι μόνον αυτοί οι τομείς με τους οποίους παθιάστηκε.

Ο Μαρίνος Χαλάς, γυμναστής μεγαλωμένος μια ζωή στα γυμναστήρια, εδώ και τρεις μήνες ασχολήθηκε στα σοβαρά και με το μπόντι μπίλντιγκ. Και τον τελευταίο μήνα πήρε μέρος σε τέσσερις διαγωνισμούς, κατακτώντας ισάριθμους τίτλους στην κατηγορία fitness και μαζί το εισιτήριο για ισάριθμους αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Στα 31 του χρόνια είναι πρότυπο άσκησης και άθλησης, μαζί με την σύζυγό του, Μαντώ Αποστολοπούλου, αθλήτρια στίβου παλαιότερα, στον Προμηθέα.

Ευχαριστεί τον προπονητή στο μπόντι μπίλντινγκ, Γιώργο Ντερτινή και τον χορηγό του, το κρεοπωλείο Νίκος και Τάκης Παπαλεωνιδόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight