Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ένα φαρμακείο-πρότυπο εγκαινιάστηκε στην Κορίνθου με χώρο για θηλάζουσες μητέρες και δική του σειρά καλλυντικών

Ένα φαρμακείο-πρότυπο εγκαινιάστηκε στην...

Επικεφαλής η Νικολέττα Δημοπούλου - Με οικογενειακή φαρμακευτική παράδοση πολλών δεκαετιών

Με ιστορία 40 ετών το φαρμακείο του αξέχαστου Χρήστου Δημόπουλου στην Κορίνθου, λίγο πριν την Αράτου, με άξια διάδοχο τα τελευταία χρόνια την κόρη του Νικολέττα Δημοπούλου, μεταφέρθηκε σε νέο χώρο αποτελώντας ένα φαρμακείο πρότυπο για την Πάτρα. Το νέο φαρμακείο, εγκαινιάστηκε προχθές Τετάρτη και είναι σύγχρονης λογικής με μίνιμαλ αισθητική, ενώ φέρει την υπογραφή των πολιτικών μηχανικών Αγαμέμνονα και Παναγιώτη Λέζου και τη διακοσμητική επιμέλεια του Χρήστου Μαρίνη.

Δεκάδες φίλοι, συγγενείς και σταθεροί πελάτες δεκετιών ευχήθηκαν καλές δουλειές στην Νικολέττα Δημοπούλου και της έδωσαν συγχαρητήρια για τις καινοτομίες που έχει εισάγει στο νέο φαρμακείο, όπως ο ιδιαίτερος χώρος θηλασμού και αλλαγής των μωρών  για νεαρές μητέρες που βρίσκονται στο κέντρο και επιθυμούν μια χαλαρωτική και ήσυχη γωνιά γι αυτές και τα παιδιά τους. Εξάλλου η ιδέα γι’ αυτή την παροχή στις μητέρες προέκυψε ως ανάγκη της ίδιας της Νικολέττας, καθώς ως νέα μητέρα και η ίδια είχε εντοπίσει την ανάγκη ύπαρξης ενός τέτοιου χώρου.

Επιπλέον ξεχωρίσαμε την πλήρη σειρά καλλυντικών Beauty Skin Lab, αποτέλεσμα του εργαστηρίου του φαρμακείου. Πρόκειται για προϊόντα ομορφιάς, περιποίησης και θεραπείας, αποκλειστικά δικού τους σχεδιασμού, την ποιότητα των οποίων εγγυώνται η οικογενειακή παράδοση στην φαρμακευτική καθώς και η μητέρα της Νικολέττας, Φωτεινή Σκεπάρνη είναι επίσης φαρμακοποιός.

Η σειρά Beauty Skin Lab περιλαμβάνει από κρέμες με υαλουρονικό, βλαστοκύτταρα, και χαβιάρι μέχρι τις κλασικές κρέμες καλλυντικής περιποίησης.

Το νέο φαρμακείο βρίσκεται διαγωνίως απέναντι από το παλιό λίγο μετά την Κολοκοτρώνη επί της Κορίνθου 194, τηλ. 2610 273063

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα Beauty Skin Lab στο facebook: Beauty Skin Lab - Φαρμακείο  Δημοπούλου Νικολέττα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight