Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Νόρα Βαλσάμη επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι - Θα παίξει στην παράσταση "Γοργόνες και Μάγκες"

Η Νόρα Βαλσάμη επιστρέφει στο θεατρικό σ...

Τα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα θα ερμηνεύσει ο Γ. Πλούταρχος

Ήταν και παραμένει μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες ηθοποιούς. Ο λόγος για την ξανθιά πρωταγωνίστρια Νόρα Βαλσάμη, η οποία μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι!

Η όμορφη γαλανομάτα ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου, θα πρωταγωνιστήσει στο νέο θεατρικό έργο του Γιώργου Βάλαρη, το "Γοργόνες και μάγκες".

Ο γνωστός σκηνοθέτης θα ανεβάσει την παράσταση στην ανακαινισμένη σκηνή του Μπρόντγουαιη, 50 χρόνια μετά το θρυλικό μιούζικαλ του Γ. Δαλιανίδη. Στη θεατρική αυτή διασκευή που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, εκτός της συμμετοχής της Νόρας Βαλσάμη, θα δούμε και τον βετεράνο ηθοποιό Γιάννη Βογιατζή (και οι δυο όπως όλοι θυμόμαστε, έπαιζαν στην πολύ επιτυχημένη αυτή ταινία του 1968).

Στην παράσταση θα ερμηνεύσει τα αξέχαστα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα ζωντανά στη σκηνή, ο Γιάννης Πλούταρχος! Επίσης θα παίξει η ηθοποιός Ζέτα Δούκα.

Η Νόρα Βαλσάμη μετά από αρκετά χρόνια απουσίας λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας, επιστρέφει δυναμικά και μάλιστα την Κυριακή 24/9 έκανε και μία σπάνια βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της, σκηνοθέτη Ερρίκο Ανδρέου αλλά και την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Σεμίνα Διγενή!

Πριν λίγο καιρό όπως αναφέρει το tlife.gr, η Νόρα Βαλσάμη είχε μιλήσει στην εφημερίδα Freddo για το πρόβλημα της υγείας της: "Υποφέρω χρόνια. Όμως τον τελευταίο χρόνο οι πόνοι δεν αντέχονται. Προσπαθώ να μην κλαίω από τους πόνους. Ήμουν πάντα υπερκινητική και τώρα βρίσκομαι καθηλωμένη σε έναν καναπέ". Ωστόσο πλέον η χαρμόσυνη είδηση είναι ότι η ταλαντούχα ηθοποιός είναι καλά και θα την απολαύσει το κοινό ξανά στο θέατρο, από τον Νοέμβριο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight