Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δύσκολες στιγμές για την Μαρέβα Μητσοτάκη

Δύσκολες στιγμές για την Μαρέβα Μητσοτάκη

Βρίσκεται στο Λονδίνο, κοντά πατέρα της που αντιμετωπίζει κάποιο θέμα υγείας

Μπορεί τρεις μέρες πριν να ήταν χαρούμενη και να ευχόταν χρόνια πολλά στην κόρη της Σοφία, όμως σήμερα φαίνεται πως ήταν μία δύσκολη ημέρα για την Μαρέβα Μητσοτάκη. Η σύζυγος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, βρίσκεται στο εξωτερικό κοντά στον πατέρα της που αντιμετωπίζει κάποιο θέμα υγείας.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη όπως αναφέρει το tlife.gr, βρίσκεται στο Λονδίνο και στο πλευρό του αγαπημένου της πατέρα και φρόντισε να ανεβάσει μια φωτογραφία από τη βιβλιοθήκη του με θέα έναν υπέροχο κήπο. Στο ποστ της όμως φρόντισε να τονίσει πως είναι στενοχωρημένη και πως ελπίζει σε καλύτερες μέρες στο μέλλον. Στα σχόλια όλοι εύχονται γρήγορη ανάρρωση για τον πατέρα της.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έχει γεννηθεί στην Αθήνα το 1967. Ο Αιγυπτιώτης παππούς της, Φίλιππος, ήταν ναυπηγός, Πρόεδρος του νορβηγικού νηογνώμονα Det Norske Veritas. Ο έτερος παππούς, Ματίας, ευεργέτης και χορηγός μεγάλων δωρεών, είχε δική του φαρμακοβιομηχανία στη Βαρσοβία. Ο γιος του, πατέρας της Μαρέβα, συνέχισε τις φαρμακευτικές δραστηριότητες της οικογένειας, με έδρα το Λονδίνο.

Είναι γνωστός συλλέκτης σπάνιων έργων, σημαντικών νομισμάτων και γραμματοσήμων και για πολλά χρόνια είχε δική του γκαλερί στη Βρετανία, την Grabowski Gallery. Μετέδωσε έτσι στην κόρη του την αγάπη του για τις τέχνες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight