Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτό είναι το ελικόπτερο που κατασχέθηκε λόγω... πλαστογραφίας στο λιμάνι της Πάτρας-Το επεισόδιο με τον ιδιοκτήτη που...δάγκωσε λιμενικό! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αυτό είναι το ελικόπτερο που κατασχέθηκε...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Συνελήφθη 47χρονος για πλαστογραφία και αντίσταση

Ένας 47χρονος ημεδαπός συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης, από στελέχη του Β' Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας για πλαστογραφία και αντίσταση κατά της αρχής. Μάλιστα ο 47χρονος φέρεται να δάγκωσε λιμενικό κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.

Τσακώθηκε με τους λιμενικούς για το... ελικόπτερο που ...κουβαλούσε στο λιμάνι της Πάτρας- Συνελήφθη τελικά για πλαστογραφία και αντίσταση

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε μέσα στον νότιο λιμένα Πατρών, σε Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό τον 47χρονο, ο οποίος ρυμουλκούσε τρέιλερ φορτωμένο με ένα ελικόπτερο (!), διαπιστώθηκε ότι το υπηρεσιακό αντίγραφο άδειας κυκλοφορίας που επέδειξε δεν αντιστοιχούσε το χρώμα που ανέγραφε με το αντίστοιχου του αυτοκινήτου, ενώ αναγραφόταν επίσης και διαφορετικός αριθμός αναγνώρισης οχήματος.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου ο 47χρονος είχε εριστική και επιθετική συμπεριφορά υβρίζοντας τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής .

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. όχημα, η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος ενώ έγινε δέσμευση και του ελικοπτέρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις