Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος στο Αίγιο για το χαμό του 17χρονου Βασίλη που σκοτώθηκε σε τροχαίο- Σήμερα η κηδεία του

Θρήνος στο Αίγιο για το χαμό του 17χρονο...

Στις 11 το πρωί

Απεριόριστη η θλίψη στο Αίγιο για το χαμό του 17χρονου Βασίλη Καλαντζή, μαθητή του 1ου ΕΠΑΛ Αιγίου, ο οποίος έχασε τη ζωή του το βράδυ της Κυριακής σε τροχαίο που σημειώθηκε στις 22.35 στο 93ο χλμ της Παλαιάς Εθνικής Οδού έξω από το Αίγιο, κοντά στον κόμβο που οδηγεί στην ΕΒΟ.

Ο 17χρονος Βασίλης ζούσε με την οικογένειά του στα Σταφιδάλωνα και ήταν μοναχογιός. Η γειτονιά τουθρηνεί, με την οικογένειά του και τους φίλους του να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό το μεγάλο κακό.

Σύμφωνα με το filodimos.gr η κηδεία του νεαρού θα τελεστεί την Τρίτη 29 Αυγούστου στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξίου Σταφιδαλώνων Αιγίου, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στο σπίτι της οικογένειας από τις 9 το πρωί.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 17χρονος επέβαινε στο μηχανάκι του και ξαφνικά, ένα φορτηγάκι που οδηγούσε ένας 20χρονος Ρομά πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κάνοντας αντικανονική προσπέραση και έπεσε πάνω του με σφοδρότητα, διαλύοντας το δίκυκλο. Ο 17χρονος άφησε επί τόπου την τελευταία του πνοή, ενώ ο 20χρονος συνελήφθη και κρατείται στο Α.Τ. Αιγίου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας.

Τραγωδία χθες βράδυ στην Παλιά εθνική Πατρών - Κορίνθου: Νεκρός σε τροχαίο ο 17χρονος Βασίλης

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις