Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Α. Τραχήλη: Παλαιάς κοπής οι περιοδείες του κ. Τσίπρα

Α. Τραχήλη: Παλαιάς κοπής  οι περιοδείες...

"Οι υπαγορεύονται από καθαρά επικοινωνιακούς λόγους"

Όψιμο χαρακτηρίζει το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού για την ελληνική περιφέρεια το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη, προσθέτοντας ότι οι επισκέψεις του κ. Τσίπρα υπαγορεύονται από καθαρά επικοινωνιακούς λόγους και δεν αποβλέπουν στην ουσιαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών.

«Ο κ. Τσίπρας κατανοεί ότι η κυβέρνηση του κατακρημνίζεται υπό το βάρος των αδιεξόδων που η ίδια δημιούργησε και με επικοινωνιακά τρυκ επιχειρεί να εξωραΐσει την εικόνα της. Ωστόσο, πέρασε ο καιρός που οι πολίτες παρασύρονταν από τέτοιες λογικές», σημείωσε σε δηλώσεις της η κ. Τραχήλη.

Υπογραμμίζοντας, επίσης, ότι ο κ. Τσίπρας «θα έρθει και στην Πάτρα, θα δει φορείς και θα συλλέξει υπομνήματα τα οποία, κατά κανόνα, θα καταλήξουν στο καλάθι των αχρήστων. Μια σοβαρή και υπεύθυνη κυβέρνηση δεν χρειάζεται τέτοιας παλαιάς κοπής φιέστες για να λειτουργήσει. Αλλά σηκώνει τα μανίκια και εργάζεται».

Η κ. Τραχήλη ανέφερε, ακόμη, ότι οι πολίτες της περιφέρειας βιώνουν την απόλυτη εγκατάλειψη και καθημερινά βλέπουν πόσο επιζήμια είναι η σημερινή κυβέρνηση. «Ίσως να το κατανοεί και ο κ. Τσίπρας. Και γι’ αυτό ανακάλυψε ξανά την εκτός Αθηνών Ελλάδος. Ίσως ετοιμάζει την ηρωική έξοδο του δια των εκλογών και προσπαθεί με τις περιοδείες του να ισοφαρίσει κάποιες από τις ζημιές που προξένησε», κατέληξε η κ. Τραχήλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις