Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Όταν η Ιόνια Οδός ενώθηκε με τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Όταν η Ιόνια Οδός ενώθηκε με τη γέφυρα Ρ...

Την 1η Ιουνίου δόθηκαν στην κυκλοφορία ακόμα 6,5 χλμ αυτοκινητόδρομου

"Η 1η Ιουνίου ήταν μια ξεχωριστή ημέρα για την Ιόνια Οδό. Η 4η - κατά σειρά - παράδοση νέου τμήματος του αυτοκινητοδρόμου σε κυκλοφορία, αν και αφορούσε ένα μικρό – μόλις 6,5 χιλιομέτρων – τμήμα, ήταν πραγματικά σημαντική, καθώς ένωσε την Ιόνια Οδό με ένα σπουδαίο  έργο υποδομής της Δυτικής Ελλάδας,αυτό της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης». Τα 6,5 νέα χιλιόμετρα της Ιόνιας Οδού, περιλαμβάνουν ανάμεσα σε άλλα τεχνικά, τον Ανισόπεδο Κόμβο Αντιρρίου και τη σήραγγα της Μακύνειας, μια σήραγγα διπλού κλάδου, συνολικού μήκους 500 μέτρων, με δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση. Με την παράδοσή τους σε κυκλοφορία και την ένωση με τη Γέφυρα, ολοκληρώθηκε πλήρως το νότιο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία και συνεχίζει:

"Πέρα όμως από την κυριολεκτική  ένωση Ιόνιας Οδού και Γέφυρας, στο βίντεο που ακολουθεί αναδεικνύεται και μια άλλη «ένωση», αυτή των εργαζομένων των τμημάτων λειτουργίας και συντήρησης των δυο εταιριών. Η 1η Ιουνίου ήταν η πρώτη από τις πολλές ημέρες που θα κληθούν να συνεργαστούν αρμονικά, στοχεύοντας μαζί στη μέγιστη ασφάλεια και εξυπηρέτηση όλων των οδηγών.

Επιτρέψτε μας λοιπόν, να αφιερώσουμε αυτό το βίντεο σε όλους τους δικούς μας ανθρώπους που εργάζονται συστηματικά, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, προκειμένου να κάνουν πράξη το όραμά μας. Να αποτελεί η Νέα Οδός «τον καλύτερο δυνατό συνταξιδιώτη» για κάθε εργαζόμενο, ταξιδιώτη, οικογένεια που χρησιμοποιεί τους αυτοκινητοδρόμους που λειτουργούμε, συντηρούμε και διαχειριζόμαστε".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις