Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της πόλης-Αυτοκίνητο επιχείρησε να ανέβει ανάποδα τη Ζαΐμη-ΦΩΤΟ

Πάτρα: Επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο ...

Οδηγός διέφυγε των αστυνομικών μετά από κλήση

Επεισοδιακή καταδίωξη πριν λίγη ώρα στο κέντρο της Πάτρας. Η αστυνομία σταμάτησε όχημα στην περιμετρική αλλά ο 40χρονος οδηγός, παρόλο που αρχικά σταμάτησε, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα για να διαφύγει από τους αστυνομικούς, πετώντας μάλιστα κάτω και έναν εξ αυτών.

Από το σημείο εκείνο ξεκίνησε μια επικίνδυνη καταδίωξη για πολύ μεγάλη απόσταση, μέχρι να καταφέρουν οι αστυνομικοί να τον ακινητοποιήσουν στη συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ζαΐμη, όταν ο οδηγός επιχείρησε να ανέβει ανάποδα την Ζαΐμη.

Ο 40χρονος οδηγώντας μόνιμα με το πόδι στο γκάζι δεν σταμάτησε σε κανένα σημείο, ούτε σε κόκκινους σηματοδότες ούτε στην κίνηση αλλά ούτε και σε σήματα της αστυνομίας.

Όλες οι δυνάμεις της αστυνομίας (ΔΙΑΣ, τροχαία, ασφάλεια) συνέδραμαν στην ακινητοποίηση του οχήματος, με οργανωμένο σχέδιο το οποίο σαν πρώτο μέλημά του είχε την ασφάλεια των πολιτών, ώστε να μην υπάρχουν τραυματισμοί ή και σοβαρότερες καταστάσεις.

Το σημείο επιλέχτηκε από την αστυνομία λόγω την στενότητας του δρόμου και ο 40χρονος όταν το αντιλήφθηκε επιχείρησε να ανέβει ανάποδα την Ζαΐμη. Ευτυχώς από την ακινητοποίηση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές και από θαύμα δεν θρηνήσαμε κάποιο θύμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις