Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Νηπιαγωγείο Δρεπάνου στο Teramo της Ιταλίας

Το Νηπιαγωγείο Δρεπάνου στο Teramo της Ιταλίας

Στο πλαίσιο προγράμματος μαζί με σχολεία από Αγγλία, Γαλλία, Φιλανδία και Ιταλία

Ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης ν. Αχαΐας Ευάγγελος Πασσάς και η σχολική σύμβουλος της 6ης περιφέρειας Παναγιώτα Τσαμπάζη συνόδευσαν το Νηπιαγωγείου Δρεπάνου στην Ιταλία, στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS +, στην επίσημη παρουσίαση του ντοκιμαντέρ «Telling life in a minute film».

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, στο Teramo της Ιταλίας από 16 έως και 21 /5/2017 ολοκληρώθηκε το σχέδιο OUR COLOURFUL WORLD στο οποίο συμμετέχει το Νηπιαγωγείο του Δρεπάνου (το Δρέπανο βρίσκεται περίπου 15 χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα) στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ KA2.

Στην  εκδήλωση παρουσίασης του ντοκιμαντέρ Telling life in a minute film που δημιουργήθηκε ως τελικό προϊόν, στο κινηματοθέατρο του Teramo, επίσημοι προσκεκλημένοι του Ιταλικού σχολείου ήταν από την Ελλάδα, όπως προείπαμε, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Πασσάς Ευάγγελος και η σχολική σύμβουλος της 6ης περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής Τσαμπάζη Παναγιώτα, οι οποίοι και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει σ’ όλη την Ευρώπη το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το Νηπιαγωγείο Δρεπάνου συμμετέχει στο πρόγραμμα μαζί με σχολεία από την Αγγλία, την Ιταλία, την Γαλλία και την Φιλανδία από τον Σεπτέμβριο του 2015.

Η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Δρεπάνου Γαρυφαλλιά Μαντζανίδου δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη από την συμμετοχή του σχολείου στο πρόγραμμα καθώς οι μικροί μαθητές πραγματοποίησαν  με απόλυτη επιτυχία  όλες τις απαιτούμενες δράσεις, παρ’ όλο το νεαρό της ηλικίας τους προκαλώντας τον θαυμασμό και την εκτίμηση των εταίρων στο πρόγραμμα  καθώς και των εμπλεκόμενων στο σχέδιο όπως οι Ιταλοί σκηνοθέτες.

Τέλος όπως αναφέρει η ανακοίνωση, οι μαθητές του Νηπιαγωγείου Δρεπάνου είναι άξιοι συγχαρητηρίων και απέδειξαν για άλλη μια φορά πως όταν εμπνευστούν, μπορούν να κατορθώσουν πράγματα αντάξια παιδιών μεγαλύτερης ηλικίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις