Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζευγάρι αφού λογομάχησε, έκανε σεξ δημοσίως σε άδειο οικόπεδο στην Γούναρη της Πάτρας

Ζευγάρι αφού λογομάχησε, έκανε σεξ δημοσ...

Κοντά μάλιστα σε στάση αστικού λεωφορείου που είχε κόσμο

Ένα παράξενο περιστατικό έλαβε χώρα αργά το βράδυ την περασμένη Παρασκευή στη Δημητρίου Γούναρη στην Πάτρα, σε σημείο κοντά σε στάση του αστικού λεωφορείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η ώρα ήταν γύρω στις 22.30 με 22.45 το βράδυ και μάλιστα στη στάση υπήρχε κόσμος που περίμενε το λεωφορείο (περνάει η γραμμή του 1 και του 7 και του 8).

Ένας άνδρας και μία γυναίκα ηλικίας περίπου στα 40 μιλούσαν αρκετά έντονα σε σημείο κάποιοι να βγουν από τα διαμερίσματα τους στα μπαλκόνια για να δουν από πού προέρχονταν οι φωνές. Στη συνέχεια ο άνδρας επιχείρησε και τα κατάφερε να βγάλει την άκρη του προστατευτικού ενός άδειου οικοπέδου επί της Γούναρη και να εισέλθει στον τσιμεντένιο χώρο για να κάνει την ανάγκη του.

Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγα λεπτά μετά σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες περίοικων, η γυναίκα που λίγο πριν μιλούσαν σε πολύ έντονο ύφος (κοινώς τσακώνονταν) τον αναζήτησε και τότε εκείνος την τράβηξε μέσα στο οικόπεδο και άρχισαν να κάνουν σεξ με πολύ πάθος!

Κι όλα αυτά σχεδόν μπροστά στον κεντρικότερο δρόμο-λεωφόρο της Πάτρας και σε απόσταση αναπνοής από στάση λεωφορείου. Πρέπει βέβαια να ειπωθεί πως στο σημείο αυτό ο φωτισμός είναι ελλιπής ενώ και το γεγονός ότι πολλά καταστήματα στη Γούναρη είναι πια άδεια και ξενοίκιαστα, άρα δεν έχουν και φως τις βραδινές ώρες, βοηθάει την όλη κατάσταση για να έχουμε τέτοια φαινόμενα!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις