Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Bo και ο Πάνος από τους Μαχητές «έθαψαν» με σχόλια τους τον Σπαλιάρα στο Survivor

Ο Bo και ο Πάνος από τους Μαχητές «έθαψα...

Τον είπαν ανώριμο και διπλωμάτη

Έγινε κι αυτό στο ριάλιτι «Survivor» και το είδαμε και το ακούσαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης 6/4/2017 στον Σκάι. Ο Bo από την ομάδα των διασήμων και ο Πάνος Αργιανίδης λίγο πριν μονομαχήσουν, έπιασαν ψιθυριστή κουβεντούλα και μιλούσαν για τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Το μοντέλο Γιάννης Σπαλιάρας που έχει αδυνατίσει αισθητά, ως γνωστό ψηφίστηκε από τους Διασήμους να είναι ο παίκτης  του Survivor, που θα αποχωρούσε από τη δική τους ομάδα για να πάει σε αυτήν των Μαχητών, με τον Γ. Σπαλιάρα να δείχνει ικανοποιημένος και να έχει προσαρμοστεί γρήγορα και πλήρως στη νέα ομάδα του, δηλώνοντας μάλιστα ότι του ταιριάζει περισσότερο.

Οι Μαχητές επίσης φαίνεται να τον συμπαθούν και να τον έχουν αγκαλιάσει και εντάξει από την πρώτη στιγμή στην ομάδα τους. Τόσο ο Ορέστης Τσανγκ όσο και τα κορίτσια της ομάδας, η Σάρα και η Ελισάβετ δηλώνουν ότι ο Σπαλιάρας τούς αναπτέρωσε το ηθικό, που μετά το τροχαίο του Survivor με τον τραυματισμό δύο συμπαικτών τους, είχε πέσει αρκετά.

Ωστόσο όπως φάνηκε, ο Πάνος δεν έχει την ίδια άποψη. Ο Πάνος Αργιανίδης που είναι μάνατζερ ράγκμπι και ήταν ο παίκτης των Μαχητών που τελικά αποχώρησε την Πέμπτη το βράδυ από το παιχνίδι του Survivor, καθώς τον ψήφισε ο κόσμος, πιάνοντας κουβεντούλα με τον ράπερ Bo λίγο πριν την αναμέτρηση τους, «έθαψαν» τον Γιάννη Σπαλιάρα λέγοντας πόσο "ανώριμος και ψεύτης" είναι και πως είναι απίστευτο να συμπεριφέρεται έτσι στην ηλικία του (είναι 41 ετών).

«Ο μόνος που με έχει βγάλει έξω από τα νερά μου είναι ο Γιάννης. Ο μόνος, δηλαδή, δεν υπάρχει. Είναι μεγάλος ψεύτης, να ξέρεις», είπε ο Bo.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight