Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων...

Στις 21.00, με την Γεωργία Καλαμαρά

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ στις 21:00.

Όλες οι εξελίξεις από το Eurogroup της Μάλτας για την Ελλάδα. Τι χάσαμε και τι κερδίσαμε από τη συμφωνία. Πότε θα εφαρμοστούν τα μέτρα και τα αντίμετρα.

Στην Πάτρα ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης. Τα μηνύματα του από την πολιτική εκδήλωση για την διαπραγμάτευση και την πορεία της χώρας.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στη δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο. 11 συλλήψεις. Πώς οι αρχές έφτασαν στα ίχνη των δραστών.

Άνοιξε τις πύλες η έκθεση μεταφοράς και τεχνογνωσίας PATRAS IQ. Ανάπτυξη και ενίσχυση της συνεργασίας της ερευνητικής κοινότητας με τον παραγωγικό τομέα.

Αλλάζει όψη το παραλιακό μέτωπο και το κέντρο της Καλαμάτα. Έργα ανάπλασης και αναβάθμισης στην Αύρας, Ηρώων και Ποσειδώνος. Νέα πρόταση για την οδό Ναυαρίνου.

Πάσχα στην καρδιά της Πελ/σου, την Τρίπολη. Η εβδομάδα των Παθών και η κορύφωσή της αποκτά ξεχωριστό νόημα μέσα από τις εκδηλώσεις του δήμου.

Άνοιξε τις πύλες του το 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς στην Καλαμάτα. Έκθεση προϊόντων, εξοπλισμού και υπηρεσιών, συνέδρια, σεμινάρια και διαγωνισμός ποιότητας ελαιολάδου.

Κορυφώνονται το Σαββατοκύριακο οι εορτές εξόδου στο Μεσολόγγι. Ζωντανά από το ΙΟΝΙΑΝ οι εντυπωσιακές εκδηλώσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις