Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων...

Στις 21.00, με την Γεωργία Καλαμαρά

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ στις 21:00.

Αρχίζει σταδιακά από αύριο η λειτουργία των χειρουργείων στη Ζάκυνθο. Τι προέκυψε για το πρόβλημα που ταλανίζει μήνες τους Ζακυνθινούς μετά την επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. Τα συμπεράσματα από τις συσκέψεις με τη διοίκηση του Νοσοκομείου και το επιστημονικό προσωπικό του ιδρύματος.

Εγκαταστάθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας καινούργιος στεφανιογράφος. Κόστισε 500.000 ευρώ, ποσό που καλύφθηκε από χορηγίες Ιδρυμάτων…

Ολοκληρώθηκε η αναστήλωση του Ιερού Κουβουκλίου στον Πανάγιο Τάφο. Σε μια λαμπρή τελετή στα Ιεροσόλυμα "παραδόθηκε" ξανά στους πιστούς ο τάφος του Ιησού. Για ένα κορυφαίο μήνυμα συνύπαρξης τριών χριστιανικών κοινοτήτων στους Αγίους Τόπους έκανε λόγο ο πρωθυπουργός.

Τη μεταφορά των ενδιάμεσων εκπτώσεων τον Μάρτιο και τον Σεπτέμβριο προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών. Θεωρούν απαραίτητη την αλλαγή για την οικονομική τους βιωσιμότητα.

Δωρεάν τεχνικοί έλεγχοι οχημάτων έως την Παρασκευή στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου στο πλαίσιο της  Πανελλαδικής Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας.

196 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την απελευθέρωση της Καλαμάτας από τον τουρκικό ζυγό. Σειρά εκδηλώσεων από το δήμο για τον εορτασμό της επετείου. Παρών στις εκδηλώσεις ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Διήμερη επιστημονική συνάντηση για τις νέες ευκαιρίες και τις προοπτικές της επαναχρησιμοποίησης των αποβλήτων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στην Πάτρα με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις